Insero Horsens fortsætter opbakning af HH Elite

Insero Horsens fortsætter opbakning af HH Elite

Samarbejdet mellem foreningen Insero Horsens og håndboldklubben HH Elite fortsætter i de kommende to sæsoner med fornyet fokus på talentudvikling og fanaktiviteter i håndboldhallen. Det står klart efter Insero Horsens har gentegnet aftalen med håndboldklubben for samlet 260.000 kr.

 

Opbakningen til håndboldklubben indeholder blandt andet støtte til et nyt talentudviklingsprogram, der skal mindske afstanden mellem den professionelle afdeling og talenterne fra Horsens Håndboldklub. Her vil udvalgte U17 og U19 spillere blive tilknyttet førsteholdets setup og derigennem få mulighed for at prøve talentet af mod tophåndboldspillere.

 

Ud over talentudvikling indeholder samarbejdet også fanaktiviteter til hjemmebanekampene, som kan engagere børn, unge og deres forældre – og ikke mindst få endnu flere til at møde op og bakke op om håndboldklubbens rejse mod toppen af håndboldligaen.

 

Opbakningen til HH Elite er gældende for de kommende to sæsoner på samlet 260.000 kr.

 

Ud over HH Elite, bakker Insero Horsens også op om blandt andre basketballholdet HIC, AC Horsens og Horsens Sejlklub. Alt sammen for at skabe et aktivt sportsmiljø med inspirerende sportsoplevelser, som kan inspirere unge sportsudøvere og samtidig give lokalområdet store sportsoplevelser.

 

Andre sponsorater
Case Sport
Basketballholdet HIC ligger i toppen af dansk basketball
Læs Mere
Insero Horsens fortsætter som hovedsponsor for Horsens til OL-kampagne
Case Sport
Fra lokalt talent til verdensklassesejler - læs om Laser-Radial sejleren Anne-Marie Rindom
Læs Mere
Case Kultur
Horsens and Friends leverer store kulturoplevelser, som sætter lokalområdet på landkortet
Læs Mere
Mads Jepsen
Case Sport
Lokalt surfertalent på OL-jagt – vil være verdens bedste
Læs Mere