Insero Horsens gentegner aftale med AC Horsens

Den lokale forening Insero Horsens har gentegnet sit sponsorat i fodboldklubben AC Horsens Derudover støttes klubsamarbejdet indtil udgangen af 2022 og vil også i årene frem hedde Insero Klubsamarbejdet.

 

Hos AC Horsens er der glæde over forlængelsen af aftalen, som betyder at Insero Horsens også i de kommende tre sæsoner vil lægge navn til klubsamarbejdet.

 

”Vi har et fantastisk samarbejde med Insero Horsens, og vi er rigtig glade for, at vi også fremadrettet får glæde af Insero Horsens som en meget vigtig medspiller på flere parametre – ikke mindst i forhold til Insero Klubsamarbejdet, der giver os mulighed for at have et fremragende samarbejde med 25 lokale klubber. Det er ingen hemmelighed, at alle danske klubber er påvirket af situationen med coronavirus i øjeblikket, og derfor er det ekstra glædeligt at Insero Horsens bakker os så flot op og gentegner sponsoratet nu”, siger Kristian Nielsen, direktør for AC Horsens.

 

Et attraktivt lokalområde

Siden 2013 har foreningen Insero Horsens lagt navn til klubsamarbejdet i AC Horsens, hvor 25 lokale fodboldklubber får ny viden, uddannelse og endnu bedre spillere i deres lokale klubber retur.

 

”I Insero Horsens arbejder vi for at gøre vores lokalområde attraktivt, blandt andet ved at bakke op om lokale sports- og kulturaktiviteter. Her passer klubsamarbejdet godt ind, da det både bidrager til at styrke talentudviklingen i de omkringliggende klubber og samtidig også til at styrke eliteholdet i AC Horsens”, siger Kim Søgård Kristensen, administrerende direktør i Insero Horsens.

 

Ud over AC Horsens, bakker Insero Horsens også op om blandt andre basketballholdet HIC, Horsens Elite håndbold og Horsens Sejlklub. Alt sammen for at skabe et aktivt sportsmiljø med inspirerende sportsoplevelser, som kan inspirere unge sportsudøvere og samtidig give lokalområdet store sportsoplevelser.