Insero Horsens gentegner aftale med HH Elite

Insero Horsens gentegner aftale med HH Elite

Den lokale forening Insero Horsens har gentegnet sin aftale med håndboldklubben HH Elite, hvilket betyder, at samarbejdet fortsætter de kommende to sæsoner.

 

Hos håndboldklubben HH Elite er der glæde over gentegnelsen af aftalen.

 

” Med den nye toårige aftale kan vi fortsætte vores udvikling mod toppen af dansk kvindehåndbold. Vi er nu etableret i HTH ligaen men ambitionen er at komme længere op i rækken og på sigt blive en fast del af slutspillet. HH Elite´s ligahold er og skal være flagskibet for håndbolden i Horsens og omegn. Vi skal være rollemodeller for de unge mennesker så de har noget at se op til og stræbe efter, således at vi kan tiltrække og fastholde flere unge mennesker i en socialsport som håndbold”, siger Jørgen Møller, direktør i HH Elite.

 

Efter ni års venten returnerede kvindehåndboldholdet HH Elite i forrige sæson til den bedste håndboldrække i Danmark. Og i denne sæson er de lykkes med at undgå nedrykning. Det betyder, at Horsens og omegn også i det kommende år kan byde landets bedste håndboldspillere velkommen i Forum Horsens.

 

”HH Elite har med sammenhold, hårdt arbejde og den rette indstilling bevist at de hører til i den bedste håndboldrække. Jeg er glad for, at vi også i de kommende to sæsoner kan bidrage til, at klubben fortsætter den positive udvikling og giver vores lokalområde endnu flere store håndboldoplevelser, som vi kan samles om”, siger Hanne Blume, bestyrelsesformand i Insero Horsens.

 

Ud over HH Elite, bakker Insero Horsens også op om blandt andre basketballholdet HIC, AC Horsens og Horsens Sejlklub. Alt sammen for at skabe et aktivt sportsmiljø med inspirerende sportsoplevelser, som kan inspirere unge sportsudøvere og samtidig give lokalområdet store sportsoplevelser.