Insero Horsens øger ekstraordinært rammen for bevillinger inden for sport og kultur

Insero Horsens øger ekstraordinært rammen for bevillinger inden for sport og kultur

Udbruddet og spredningen af COVID-19 har sat sit tydelige præg på alle aspekter af samfundet. Sports- og kulturbegivenheder er udskudt eller aflyst og institutioner holder lukket, hvilket udfordrer en lang række lokale aktører. Af den årsag øger Insero Horsens ekstraordinært bevillingsrammen med 4 mio. kr. målrettet sport og kultur.

 

”Sport og kultur giver noget særligt til samfundet. Det skaber begejstring og udvikler os. Det glæder os, binder os sammen og beriger vores hverdag. Flere foreninger og kulturinstitutioner er pt. udfordret på flere fronter på grund af corona-krisen. Vi har valgt ekstraordinært at øge bevillingsrammen i Insero Horsens, og dermed holde hånden under nogle af området gode forenings- og kulturtilbud”, siger Hanne Blume, bestyrelsesformand i Insero Horsens.

 

Alle nye bevillinger vil fortsat være i tråd med Insero Horsens’ almindelige bevillingsprofil. Det betyder bl.a., at bevillingen skal komme Insero Horsens’ lokalområde til gavn, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

 

Se eksempler på projekter, du kan søge midler til inden for sport og kultur.

 

Sådan ansøger du

For at komme i betragtning til en bevilling fra Insero Horsens, skal man udfylde et ansøgningsskema, hvor projektet beskrives i forhold til formål, partnere, økonomi og målsætning. Ansøgningsskema kan findes på foreningens hjemmeside.

 

”For at gøre behandlingsprocessen så effektiv og hurtig som muligt, anbefaler vi, at interesserede tager direkte kontakt først på enten telefon eller mail inden de begynder at udfylde en ansøgning. Derved kan vi på kort tid vurdere, om projektet er inden for vores fokus eller pege i retning af andre muligheder”, siger Kim Søgård Kristensen, administrerende direktør i Insero Horsens.

 

Fleksibilitet i Insero Horsens bevillinger under Corona-krisen

Foreninger, klubber og andre som allerede har modtaget en bevilling fra Insero Horsens, kan fortsætte arbejdet uden at bekymre sig om bevillingen er i fare.

 

”Vi står ved de bevillinger, som vi allerede har givet. Vi vil gerne være med at finde løsninger på de udfordringer, som bevillingsmodtagerne står med, og vi er allerede i kontakt med langt de fleste”, siger Kim Søgård Kristensen.

 

Har man modtaget en bevilling til et projekt eller aktivitet, som påvirkes væsentligt eller har man spørgsmål generelt, kan Insero Horsens kontaktes på ansoegning@inserohorsens.dk eller 7026 3748.