Insero Horsens søger engageret og servicemindet IT- og systemansvarlig

Insero Horsens søger engageret og servicemindet IT- og systemansvarlig

Trives du i en travl hverdag med et bredt spektrum af opgaver? Motiveres du af service, samarbejde og en kombination af drift og projektarbejde, og kan din positive indstilling skabe resultater i en organisation i udvikling og vækst? Så har vi jobbet til dig.

 

Vi søger en engageret og servicemindet IT- og systemansvarlig, som får ansvaret for den daglige drift og support af vores IT-systemer, og som samtidig bliver en bærende del af implementeringen af nye IT-løsninger.

 

Som den eneste i rollen skal du kunne prioritere din tid og opgaver i en travl hverdag, herunder kombinere proaktivitet og nytænkning med drift og en serviceorienteret tilgang.

 

Dine opgaver

Med reference til vores økonomidirektør, bliver din opgave at sikre en professionel og serviceorienteret IT-drift. På tværs af systemer bidrager du til at skabe og optimere processer og arbejdsgange. Du bliver samtidig kontaktperson til eksterne leverandører af infrastruktur og hardware.

 

Dine kontaktflader bliver brede når du understøtter, vejleder og levere on-site support til ledere og medarbejdere i Insero Horsens og flere af de selskaber, som vi er medejere af – herunder delebilsvirksomheden TADAA!, varmeserviceselskabet Best Green og trackingvirksomheden Trusted.

 

Der vil være stor variation i dine arbejdsopgaver, som vil indbefatte:

 

  • Ansvar for Sharepoint/Office 365 – herunder vedligeholdelse af rettigheder, sites og AD-rettigheder
  • Serveradministration samt installation, konfiguration og support af PC-arbejdspladser med tilhørende Microsoft klientsoftware, printere, telefoni og nøglebrikker
  • Organisering og levering af 1., 2. og 3. level support på pc, printere, telefoner, netværk og mail
  • Administration af software licenser, domæneopsætning og websitekonfiguration
  • Administration af Meraki netværk samt Cisco og Procurve netværksudstyr

Har du erfaring med Cisco e-mail security, AMP og Umbrella vil det være en fordel.

 

Dine faglige og personlige kompetencer

Du er forretningsorienteret, servicemindet og evner at kommunikere klart og tydeligt – også i udfordrende situationer. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være IT-supporter eller lignende relevant uddannelse og du har erfaring med at levere struktureret brugersupport. Du har samtidig erfaring fra lignende stilling eller et konsulenthus, som leverer supportløsninger.

 

Du har erfaring med at arbejde i SharePoint og Office 365, og du har helt styr på Windows-servere/klienter, hardware og netværk.

 

Du er robust, struktureret og evner at prioritere din indsats – også når vi andre bliver lidt utålmodige. Du er selvdreven og nysgerrig af natur og har lyst til at arbejde i en virksomhed, som vil understøtte dig i din udvikling.

 

Vi tilbyder dig

Du bliver en del af en ambitiøs og professionel organisation med højt til loftet og fokus på det personlige engagement. Vi har fokus på at være fleksible, således at du kan skabe den balance mellem dit arbejdsliv og privatliv, der passer netop dig og din livssituation.

 

Vi har kontor i højhuset ved det nye Campus Horsens overfor Banegården i Horsens og arbejder for at skabe bæredygtig vækst og udvikling inden for energi og IT i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

 

Spørgsmål og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Erik Borum på 4177 0155.

 

Send gerne din ansøgning og CV til erbo@insero.com snarest muligt, da vi holder samtaler løbende. De indledende samtaler finder sted hos Insero Horsens, Banegårdsgade 2, 8700 Horsens.