Insero klæder lærere på til landsdækkende konkurrence i innovation og entreprenørskab

Insero klæder lærere på til landsdækkende konkurrence i innovation og entreprenørskab

I forbindelse med at skolerne i Vejle Kommune deltager i det landsdækkende projekt Edison, har Insero været med til at afholde dette års lærercamp, hvor lærerne er blevet introduceret til at arbejde med innovation og entreprenørskab.

 

Edison er et landsdækkende projekt, som Fonden for Entreprenørskab står bag, hvor elever fra 6. og 7. klasse skal deltage i en sjov og lærerig opfinderkonkurrence, som inddrager innovation og entreprenørskab.

 

I sidste uge var 60 lærere på lærercamp, hvor Insero blandt andet introducerede 5-trins modellen, som er en model til undervisning i innovation- og entreprenørskab. Modellen er udviklet af Insero i samarbejde med forskere fra Aarhus Universitet og NOVA skolen.

 

Derudover faciliterede Insero en entreprenørskabsproces, hvor lærerne til slut skulle omsætte elementer fra processen til egen undervisningspraksis. Inseros rolle på lærercampen var at forberede lærerne på at inddrage innovation og entreprenørskab i den daglige undervisning, samt styrke dem i det forløb de skal igennem med deres elever i forbindelse med Edisonkonkurrencen.