Insero Klubsamarbejdet i AC Horsens bringer 25 fodboldklubber sammen

Insero Klubsamarbejdet i AC Horsens bringer 25 fodboldklubber sammen

Traditionen tro inviterer AC Horsens alle samarbejdsklubber i Insero Klubsamarbejdet til "Samarbejdsklubbernes Dag" i løbet af sæsonen. Det sker søndag den 13. marts, når ”de gule” møder Esbjerg fB klokken 15.00 på CASA Arena Horsens.

 

Alle medlemmer, trænere og ledere fra samarbejdsklubberne er inviteret til fodbold, og det er lige meget om det er U6-piger, oldboys, Serie 4-holdet eller stjernerne på U17-holdet. Samtlige trænere, ledere og spillere fra samarbejdsklubberne er meget velkomne til at deltage i fodboldfesten på den gule hjemmebane.

 

Samarbejdsklubberne bliver som sædvanligt hyldet, når et hold fra hver klub går en æresrunde og bliver mødt med klapsalver af publikum et kvarter før kampstart.

 

Insero Horsens har siden 2013 været sponsor og en aktiv medspiller i klubsamarbejdet, og AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen fremhæver samarbejdet med Insero Horsens og den betydning, foreningen har for børnefodbolden i Horsens.

 

"Vi har et fantastisk samarbejde med Insero Horsens, der giver os mulighed for at have et meget positivt samarbejde med 25 lokale klubber. Vi har netop været rundt i alle samarbejdsklubber for at præsentere en manual for børnefodbold, der er et godt værktøj og et brugbart katalog for trænere i AC Horsens og i samarbejdsklubberne. Det er bare et af eksemplerne på, at vi med Insero Horsens i ryggen kan være med til at skabe endnu bedre børnemiljøer rundt omkring i de lokale klubber til gavn for både bredden og eliten", fortæller Kristian Nielsen.

 

Gavner både bredden og eliten

Insero Klubsamarbejdet er med til at kanalisere ny viden, uddannelse og endnu bedre lokale spillere, og administrerende direktør i Insero Horsens Kim Søgård Kristensen glæder sig over, at Insero Horsens er med til at støtte både bredden og eliten.

 

"Vi er glade for og stolte af at støtte op om netop klubsamarbejdet, som bringer 25 fodboldklubber fra Horsens og omegn sammen om en fælles passion. Her finder de et fællesskab, som bidrager til at flere unge synes det er sjovt at spille fodbold og holder fast i sporten", siger Kim Søgård Kristensen.

 

Du kan læse mere om klubsamarbejdet på AC Horsens' hjemmeside.