Inspiration og ideer til online undervisning

Vi har samlet forskellige idéer til den online undervisning. Du har også mulighed for at booke os til at stå for dele af den online undervisning.

Book Insero Education til et online forløb

Vi tilbyder at afvikle innovationsforløb online, direkte med din klasse. Du kan se mere herunder og aftale tidspunkt mm. ved at kontakte Sine Bjerre Martinussen, sima@insero.com eller på 41772471.

 

ONLINE FORLØB MED NON-NEWTONSK VÆSKE

  • Varighed: 1,5 time  
  • Målgruppe: 6.-9. klasse

Her skal dine elever både være forskere og opfindere. I køkkenet skal eleverne indledningsvist lave et forsøg med non-newtonsk væske, hvorefter de skal komme med idéer til nye opfindelser. 

Til forsøget skal eleverne bruge vand og 2 spiseskefulde stivelse, som kan være enten kartoffelmel, majsmel eller Maizena.

 

ONLINE FORLØB MED 'HVERDAGSINNOVATION'

  • Varighed: Kan tilpasses efter behov 
  • Målgruppe: 6.-9. klasse 

Det er bare så irriterende, at …!” Hører du også dine elever sige dette gang på gang, uden at de gør noget ved det?

 

Her skal eleverne arbejde med deres innovative og entreprenørielle kompetencer og lære at gøre noget ved det, som udfordrer dem i hverdagen.

 

Ideer til din online undervisning

Find inspiration til naturvidenskab og entreprenørskab til din online undervisning. Både indskoling, mellemtrin og udskoling kan være med.

 

ELEVERNE ER TINGFINDERE DERHJEMME - LIGESOM PIPPI

  • Varighed: 30-45 min.
  • Målgruppe: Indskoling og mellemtrin.

Mange børn kender Pippi – og ved, at hun er meget fantasifuld og finder på en masse gode, sjove og nogle gange lidt skæve idéer, så her er en aktivitet, der styrker nysgerrighed, opfindsomhed og evnen til at finde på nye ideer.

 

GÅ PÅ OPDAGELSE I HJEMMET

  • Varighed: 30-45 min. pr. aktivitet
  • Målgruppe: 6.-9. klasse

Vores hjem er fyldt med fantastiske opfindelser, der ikke kun gør vores hverdag nemmere, men som også sikrer vores stadigt stigende gennemsnitlige levetid.

 

Her er inspiration til forløb, der tager udgangspunkt i opfindelser i hjemmet og som kan laves adskilt eller i sammenhæng.

 

SSC2018_jonas_C56A8715.jpg 1600 x 700.jpg
Podcasts i undervisningen Inspiration
Find inspiration til at bruge podcasts i undervisningen
Læs Mere