Iværksættere og investorer blev matchet til Investors Open

Iværksættere og investorer blev matchet til Investors Open

For 4. år i træk inviterede Vitus Bering Innovation Park sammen med Insero, DANA og Iværksætter DNA til arrangementet Investors Open, der matcher iværksættere og investorer. 60 mænd og kvinder var eksklusivt inviteret til arrangementet, hvor iværksættere fik muligheden for at pitche deres ide til investorer på jagt efter nye forretningsmuligheder.

 

Som iværksætter er det ikke altid nemt at finde rundt i junglen af venturefonde og investorer, som kunne være interesseret i ens forretningside. Netop derfor gik Vitus Bering Innovation Park sammen med Insero, DANA og Iværksætter DNA for fjerde år i træk sammen om at afholde Investors Open den 9. november.

Arrangementet havde til formål at hjælpe iværksætterne med at få adgang til risikovillig kapital. Således var fem ambitiøse startups inviteret til at pitche deres ide eller produkt for 60 Business Angels, private equity fonde og Klasse A Sparringspartnere samlet fra hele landet.

De fem iværksættervirksomheder, som pitchede deres ideer til Investors Open var: We3D, Simpli, Sarita, Mobilize Me og Lensact.

 

”Det giver rigtig god mening for Insero at være med som sponsor for Investors Open, fordi det gør os i stand til både at undersøge nye investeringsmuligheder og bidrage medores erfaringer inden for investeringer i opstartsvirksomheder,” forklarer Investeringschef hos Insero, Søren Munk, som holdte et kort oplæg om Inseros investeringsfokus.

 

Midt mellem de gode iværksætter-pitches bød arrangementet desuden på et eksklusivt foredrag af Janine Heldorf Olsson, som er Vice President Europe fra www.netjets.com.
Jeg synes, det er et rigtig spændende arrangement, og en god ide på den måde at matche iværksættere og investorer. Det åbner for at se de mange nye muligheder, som iværksætterne kommer med, og det er altid interessant,” lød det fra Janine.