Konsulent til Insero Education

Naturfaglig uddannelseskonsulent søges

Vil du udvikle og afholde lærerige undervisningsaktiviteter til børn og unge indenfor STEAM og engineering? Og vil du samtidig være med til at afvikle science camps for unge og inspirationsworkshops for lærere? Så har vi jobbet til dig!

 

Hos Insero Horsens løfter vi aktivt børn og unges interesse og kompetencer inden for naturvidenskab. Vi afvikler årligt forløb og aktiviteter for flere end 2000 børn og unge, og vi søger nu kompetente kræfter til udvikling af nye læringsforløb og undervisning inden for STEAM med særligt fokus på teknologi og engineering. 

 

Som konsulent i Insero Horsens’ uddannelsesafdeling bliver en af dine vigtigste opgaver at udvikle og afvikle undervisningsforløb i engineering for elever. Undervisningsforløbene kommer du selv til at facilitere i et indbydende og nyindrettet makerspace, derudover kommer du også til at hjælpe med at afvikle vores populære science camps, hvor 100 børn og unge hvert år undersøger og eksperimenterer med science og teknologi.

 

Dine vigtigste opgaver bliver at:

 • Udvikle og afholde workshops og forløb i engineering for elever. 
 • Afholde inspirationsworkshops for lærere i anvendelse af læringsteknologier, f.eks. LEGO Spike eller Micro:bit.  
 • Udvikle netværk og kontakt til samarbejdspartnere. 
 • Være med til at afvikle science camps.
 • Dokumentere, synliggøre og formidle vores aktiviteter på sociale medier og web. 

Forløbene og workshops vil foregå både i skoletiden men af og til også i fritiden og afholdes på skoler og institutioner i Horsens og omegn.

 

Naturfaglig formidler med undervisningserfaring

Den rette person til stillingen har en naturfaglig baggrund og er særligt optaget af læringsteknologier, som f.eks. lasercutter, LEGO Spike og Micro:bit, og ved, hvordan teknologierne anvendes i undervisningen. Du har samtidig flair for formidling og holder dig opdateret på nye læringsmetoder og tendenser. Derudover har du:

 

 • Undervisningserfaring helst fra grundskolen. 
 • Et naturfagligt afsæt.
 • Stor interesse i teknologier herunder programmering. 
 • Erfaring med udvikling af undervisningsforløb. 
 • Erfaring med at arbejde med læringsmål fra grundskoler eller ungdomsuddannelser. 
 • Talent for formidling både mundtligt og skriftligt.  
 • Evnen til at inspirere både lærere og elever. 

Bliv en del af et fagligt udviklingsmiljø

Du bliver en del af Insero Horsens uddannelsesafdeling, som styrker læring i dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser ved at kickstarte nye koncepter, inddrage teknologier i undervisningen og skabe motivation for læring ved at arbejde problembaseret. Vi gennemfører innovative processer og udvikler initiativer, som understøtter frugtbare samarbejder mellem uddannelse og erhvervslivet.

 

Vi tilbyder dig et spændende job i et fagligt udviklingsmiljø med gode muligheder for løbende at udvikle sig i jobbet. Vi arbejder løbende på mange nye spændende projekter og for at trives i et job hos os, skal du have lyst til at være en del af et lille ambitiøst team med eksterne samarbejdspartnere. Vi har fokus på at være en fleksibel arbejdsplads, så du kan skabe den balance mellem dit arbejds- og privatliv, der passer netop dig og din livssituation. 

 

Vi har kontor i Horsens, og vi er en del af foreningen Insero Horsens, som arbejder for at skabe bæredygtig vækst og udvikling inden for energi og IT i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

 

Spørgsmål og ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Inseros uddannelsesaktiviteter Katrine Læssøe Mikkelsen på 41772464 eller på kami@insero.com.  

 

Send din ansøgning og CV til kami@insero.com inden mandag d. 8. november 2021. De indledende samtaler finder sted i uge 45 hos Insero Horsens, Banegårdsgade 2, 8700 Horsens. Vi håber, at den nye konsulent kan starte d. 03. januar 2022, men vi venter gerne på den rette.

Eksempler på uddannelsesaktiviteter
Nysgerrige piger og drenge bliver vaccineforskere og hackere for en dag
Uddannelse Summer Science Camp
Nysgerrige piger og drenge bliver vaccineforskere og hackere for en dag
Læs Mere
170 naturfagslærere tænker undervisningen Ud af Boksen
Education Lærerkonference
170 naturfagslærere tænker undervisningen ’Ud af Boksen’
Læs Mere
Nysgerrige børn undersøger liv ved stranden
Education Junior Science Camp
Nysgerrige børn undersøger liv ved stranden
Læs Mere
På opdagelse i eget køkken: forsøg og eksperimenter med dagligvarer
Education Online forløb
På opdagelse i eget køkken: Forsøg og eksperimenter med dagligvarer
Læs Mere