Lokal badmintonklub påvirket af nedlukning

Lokal badmintonklub påvirket af COVID19 nedlukning

I Insero Horsens bakker vi op om lokalområdets gode tilbud inden for sport og kultur – også i en krisesituation som COVID19. Derfor øgede vi i 2020 bevillingsrammen inden for sport og kultur, for at kunne støtte de lokale klubber og foreninger, som er ramt af COVID19 nedlukninger og restriktioner.

 

Horsens Badmintonklub er blandt de klubber der har været hårdt ramt af COVID19. Deres klub har været lukket ned fra december 2020 til maj 2021, hvor der ikke har været mulighed for indendørs træning i hallen. Nedlukningen vakte stor frustration hos spillerne især, hvor nogle af dem gik fra at bruge 15-20 timer om ugen på badminton til nul.

 

Klubbens frivillige udviste stor opbakning og hjalp med at holde klubben kørende, men der var alligevel en frygt for udmeldelser. For at inspirere spillerne til at starte op igen, har klubben planlagt at afholde sociale arrangementer hen over denne sommer. Horsens Badmintonklub modtog derfor en bevilling til de arrangementer, som skal vedligeholde følelsen af fællesskab i klubben, på trods af aflyste træninger og kampe.

''Vi greb muligheden da vi læste om Insero Horsens’ bevillinger på sociale medier. Vi søgte støtte til at genstarte det sociale i klubben, for at fastholde vores spillere, som har været ude næsten hele sæsonen. Tilmed var det en nem proces at søge hos Insero Horsens og vi fik god vejledning.''

Martin Risvig Klinkby, formand for Horsens Badmintonsklubs seniorudvalg.

Lukket sæson og aflyste turneringer

Horsens Badmintonklub er stadig berørt af COVID19, da de har været lukket ned i stort set hele sæson 20/21. Derudover måtte turneringer også aflyses på grund af pandemien. Derfor måtte de finde en ny måde at få engagementet frem i spillerne og klubben har valgt at lave sommertræning udover de andre sociale arrangementer. Sommertræningen skal dog foregå i puljer, hvor ingen må gå på tværs af holdene på grund af smitterisiko. Genåbningen har derfor ikke været uden gener for Horsens Badmintonklub.

 

’’Vi er påvirkede af coronapasset, da det ikke er rart at kontrollere vores medlemmer. Samtidig er der en del mere koordinering, da alle ikke må være samlet i hallen på én gang, så nogle må stå uden for og vente.’’ Siger Martin Risvig Klinkby.

 

Horsens Badmintonklub er en traditionsrigklub med en markant historie, som der værnes om. Deres grundlag bygger på frivillighed, engagement, loyalitet og viljen til at tage ansvar og udvise respekt.

undefined

 

undefined

Opfordring til fortsat at tage kontakt

Der er fortsat mulighed for at søge om en bevilling, da den udvidede bevillingsramme også gælder resten af 2021. For at gøre behandlingsprocessen så effektiv som mulig anbefaler Insero Horsens, at interesserede klubber og foreninger tager direkte kontakt enten på telefon eller mail.

 

For at komme i betragtning til en bevilling, skal interesserede udfylde et ansøgningsskema, hvor projektet beskrives i forhold til formål, partnere, økonomi og målsætning.

 

Alle nye bevillinger vil fortsat være i tråd med Insero Horsens’ almindelige bevillingsprofil. Det betyder bl.a., at bevillingen skal komme Insero Horsens’ lokalområde til gavn, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

Se eksempler på bevillinger
Lokal fodboldklub mærkede konsekvensen af COVID19, da sponsorer udeblev i foråret 2020
 
Hatting-Torsted Fodbold fik COVID19 bevilling
Læs Mere
Lokal idrætsforening kæmpede for at fastholde medlemmer
 
COVID19 bevilling til Sole IF
Læs Mere
Horsens atleter modtager opbakning frem mod udskudt OL
 
Horsens atleter modtager opbakning frem mod udskudt OL
Læs Mere
15 lokale foreninger og klubber modtager COVID19-bevilling fra Insero Horsens
 
15 lokale foreninger og klubber modtager COVID19-bevilling fra Insero Horsens
Læs Mere
Berit Lehmann Kristiansen

Berit Lehmann Kristiansen

Medlems- og Bevillingschef

Insero Horsens

 

blk@insero.com

+45 41 32 98 32

Download Vcard