Lokal fodboldklub mærkede konsekvensen af COVID19, da sponsorer udeblev i foråret 2020

Lokal fodboldklub mærkede konsekvensen af COVID19, da sponsorer udeblev i foråret 2020

I Insero Horsens bakker vi op om lokalområdets gode tilbud inden for sport og kultur – også i en krisesituation som COVID19. Derfor øgede vi i 2020 bevillingsrammen inden for sport og kultur, for at kunne støtte de lokale klubber og foreninger, som er ramt af COVID19 nedlukninger og restriktioner.

 

Hatting-Torsted Fodbold er en af de lokale klubber, der er ramt og det betød nedlukning og aflysning af træning og aktiviteter. Der var i høj grad opbakning fra spillere og forældre, som fortsat betalte kontingent, men risikoen for løbende udmeldinger var der hele tiden. Samtidig valgte sponsorerne, som udgør en vigtig indtægt for klubben, at udeblive i perioden hvor publikum ikke var tilladt til kampe. Sponsorernes egne forretninger var nemlig også berørte af pandemien.

 

Klubben manglede derfor indtægter til de faste udgifter, som også var vokset under COVID19, på grund af retningslinjer om sprit og papir. Hatting-Torsted Fodbold var blandt de første klubber og foreninger, som modtag COVID19 bevillingen tilbage i juni 2020. Den gik til vedligehold og opretholdelse af aktiviteter i klubben.

’’Vores kontingent er forholdsvis lavt og derfor har vi brug for sponsorerne, for at opretholde klubben, men vi har fået det til at løbe rundt med tilskuddet fra Insero Horsens og det er super værdifuldt for os. Vi vil gøre en forskel som en breddeklub, hvor alle skal have lige mulighed for at deltage i lokalsport.’’

Martin Skjold, sponsoransvarlig i Hatting-Torsted Fodbold.

Mere almindelige vilkår

Sponsorerne er 100% tilbage igen i 2021 og fra d. 6. Maj 2021 er klubben igen åbnet op under mere almindelige vilkår. Det betyder at tilskuere igen er tilladte til kampene, så forældre kan få lov at se deres børn spille.

 

’’Vi er lige startet rigtigt op igen og forældre kan nu komme og se kampene. Det har skabt mere liv på banerne og jeg kan se, at fællesskabet blandt spillerne bliver genskabt og man kan mærke at alle har glædet sig til at komme i gang igen.’' Siger Martin Skjold.

 

Hatting-Torsted Fodbold blev stiftet i 1992, som følge af en sammenslutning af Hatting og Torsteds idrætsforeningers afdelinger for fodbold. Formålet med sammenslutningen var at skabe et stort og godt spillegrundlag og samtidig skulle der være plads til alle, der havde lyst til at spille. Klubbens eksistensgrundlag er 100% baseret på frivilligt og ulønnet arbejde.

undefined

 

undefined

Opfordring til fortsat at tage kontakt

Der er fortsat mulighed for at søge om en bevilling, da den udvidede bevillingsramme også gælder resten af 2021. For at gøre behandlingsprocessen så effektiv som mulig anbefaler Insero Horsens, at interesserede klubber og foreninger tager direkte kontakt enten på telefon eller mail.

 

For at komme i betragtning til en bevilling, skal interesserede udfylde et ansøgningsskema, hvor projektet beskrives i forhold til formål, partnere, økonomi og målsætning.

 

Alle nye bevillinger vil fortsat være i tråd med Insero Horsens’ almindelige bevillingsprofil. Det betyder bl.a., at bevillingen skal komme Insero Horsens’ lokalområde til gavn, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

Se eksempler på bevillinger
Horsens atleter modtager opbakning frem mod udskudt OL
 
Horsens atleter modtager opbakning frem mod udskudt OL
Læs Mere
15 lokale foreninger og klubber modtager COVID19-bevilling fra Insero Horsens
 
15 lokale foreninger og klubber modtager COVID19-bevilling fra Insero Horsens
Læs Mere
Lokal idrætsforening kæmpede for at fastholde medlemmer
 
COVID19 bevilling til Sole IF
Læs Mere
Klubber og foreninger modtager bevilling fra Insero Horsens
 
Klubber og foreninger modtager bevilling fra Insero Horsens
Læs Mere
Berit Lehmann Kristiansen

Berit Lehmann Kristiansen

Medlems- og Bevillingschef

Insero Horsens

 

blk@insero.com

+45 41 32 98 32

Download Vcard