Martin Romvig er ny direktør for Insero Horsens

Martin Romvig tiltræder som ny administrerende direktør for Insero Horsens d. 1. november 2022, hvor han skal stå i spidsen for den fortsatte udrulning af den nye strategiske retning og ikke mindst skabe bæredygtig vækst og udvikling inden for energi og IT i foreningens lokalområde.

 

Martin Romvig arbejder i dag som administrerende direktør for Klimafonden Skive, som udvikler bæredygtige løsninger og skaber lokal vækst. Han har 20-års ledelseserfaring fra blandt andet Eniig og HEF som administrerende direktør og fra Energi Danmark A/S som bestyrelsesmedlem.

 

”Der er skabt et stærkt fundament i Insero Horsens med aktiviteter i krydsfeltet mellem grøn omstilling, digitalisering, kompetenceudvikling og læring. Jeg glæder mig meget til at tiltræde og vil i samarbejde med samarbejdspartnere og de dygtige medarbejdere i foreningen arbejde målrettet for at Insero Horsens fortsætter den positive udvikling og samtidig i endnu højere grad bidrager til samskabelse til gavn for hele området omkring Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde”, siger Insero Horsens’ nye administrerende direktør, Martin Romvig, som gennem sin baggrund har stor indsigt i energisektoren, dens trends og tendenser.

 

Martin Romvig tiltræder tirsdag d. 1. november som administrerende direktør for foreningen Insero Horsens.

 

Insero Horsens’ bestyrelsesformand ser meget frem til samarbejdet med Martin Romvig.

 

”Insero Horsens er i dag en forening i økonomisk balance med et fantastisk formål om at skabe vækst og udvikling inden for energi og IT i vores lokalområde. Der er med andre ord skabt et stærkt fundament for Martin, som nu skal stå i spidsen for den fortsatte udrulning af den nye strategiske retning for Insero Horsens. Jeg er glad for at Martin har takket ja til opgaven og glæder mig til at byde ham velkommen”, siger Hanne Blume, bestyrelsesformand i Insero Horsens.

 

Kort om Insero Horsens

Vi er en forening, som skaber bæredygtig vækst og udvikling i vores lokalområde, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. Vi tror på, at bæredygtig udvikling bedst skabes i fællesskab – når vi løfter i flok.

 

Derfor prioriterer vi at samarbejde med kompetente og passionerede lokale aktører, som deler vores ambitioner for vores fantastiske lokalområde. I Insero Horsens (2008-) er vi stolte af vores rødder og værner om vores ophav – det forpligter.

 

Yderligere information

  •        Administrerende direktør i Insero Horsens, Martin Romvig, 2121 9775
  •        Bestyrelsesformand i Insero Horsens, Hanne Blume, 4021 3185