Mød Europas vigtigste aktører inden for E-mobilitet

Mød Europas vigtigste aktører inden for E-mobilitet et sted i oktober 

Du har nu mulighed for at deltage i den 30. udgave af verdens førende elbilevent, Electric Vehicle Symposium and Exhibition (EVS). Denne gang finder arrangementet sted i Stuttgart, Tysklands absolutte frontløber inden for e-mobilitet med nogle af Europas største e-mobilitetsklynger til nabo, og mere end 217.000 beskæftigede i branchen.

 

Ved deltagelse i EVS30 får du en unik chance for at pitche lige netop din virksomhed til nøglepersoner i e-mobilitetsbranchen. Uanset om du arbejder med lade-infrastruktur, power elektronik eller kommunikationsteknologi, vil du have mulighed for at hente inspiration og få kontakt med virksomheder fra over 40 lande.

 

”Ved at deltage i EVS30 får du først og fremmest mulighed for at skabe nye kontakter blandt de deltagende virksomheder gennem B2B matchmaking og netværksmøder, og du får samtidig indblik i det nyeste, der rører sig inden for e-mobilitetsbranchen,” fortæller Jens Christian Morell Lodberg Høj, som er Chief Innovator i Mobility ved Insero.

 

Den nordiske delegation er således et initiativ, der understøtter nordiske virksomheder i at blive sat i forbindelse med de rigtige kontakter i branchen.

 

”Vi har to gange tidligere deltaget i denne type af ture med Insero, og har været meget tilfredse med både programmet og understøttelsen i at møde de rigtige personer fra interessante partnere og kunder.” Fortæller Steen Gregersen, CEO hos SimService A/S.

 

Den nordiske delegation gentager hermed succesen fra forrige udgave af EVS, der fandt sted i Korea i 2015, hvor der blandt andet blev skabt kontakt med en koreansk delegation, der flere gange efterfølgende tog turen til Danmark for at lære af danske erfaringer med den grønne omstilling.

 

Turen er arrangeret i et samarbejde mellem Innovation Center Denmark i München, Insero, Huginbiz og Energimyndigheten fra Sverige, samt Tekes og FinPro fra Finland.

 

EVS30 finder sted den 9.-11. oktober 2017.

Har du interesse i at være en del af dette nordiske initiativ, kan vi tilbyde:

 

  • Adgang til messen
  • Netværksmiddag med den nordiske delegation
  • Dit logo på 2 roll ups på den nordiske stand
  • Individuelt planlagte møder efter interesser
  • Møde med en stor, tysk bilproducent

Læs mere i den fulde invitation her eller kontakt Jens Christian Morell Lodberg Høj, via mail jclh@insero.com eller telefon + 45 41 12 55 58