Naturfagstorv skal inspirere børn og unge i Hornsyld


Solsystem på gulvet, DNA molekyler, cellemodeller, ponic teknologi og 3D printere er blot nogle af de mange elementer, der skal inspirere udskolingselever i Hornsyld.

 

På Skolen i Midten skal et inspirerende naturfagstorv give eleverne mulighed for at styrke deres undersøgende tilgang til naturfagene – i undervisningen, men i høj grad også i fritiden. Naturfagstorvet skal nemlig etableres ifm. det lokale idrætscenter og bibliotek og vil være tilgængeligt for alle.

 

Skoleleder for Skolen i Midten, Troels Brogård Andersen, fortæller:

”Den undersøgende tilgang i naturvidenskaberne er med til at udvikle og danne unge mennesker til en større indsigt i, hvordan man skaber en mere bæredygtig tilgang til fremtiden. Med Insero Horsens bevilling til dette projekt, ser vi nu frem til at kunne understøtte dette i endnu højere grad end tidligere.”

 

Katrine Læssøe Mikkelsen, Director, Education, fortæller:

”En af vores visioner i Insero Horsens er at øge interessen for naturfagene og bidrage til inspirerende og kreativ læring. Derfor støtter vi naturfagstorvsprojektet på Skolen i Midten, som i den grad lever op til vores ramme om at skabe innovative rum, der opfordrer til leg og læring.”

 

Om Insero Horsens støtte

I Insero Horsens støtter vi uddannelses- og innovationsprojekter, der styrker børn og unges læring – særligt inden for de tekniske- og naturvidenskabelige fag, innovation og entreprenørskab. Vores vision er at styrke interessen og inspirere til undervisning, der hæver vidensniveauet i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

 

Læs mere om vores støttepuljer