Ny administrerende direktør i Insero Air Traffic Solutions

Michael H. Tandrup kommer fra en stilling som Senior Director, Business Development ved Terma, hvor han i en årrække havde ansvar for internationalt salg og forretningsudvikling.

 

”Jeg har set frem til min tiltrædelse, og muligheden for at bringe min mangeårige erfaring inden for globalt salg, forretningsudvikling og udvikling af forretningskritiske produkter i spil hos Insero Air Traffic Solutions. Min første tid i firmaet har kun bekræftet min tro på at vi har et stærkt team, og det rette grundlag for ekspansion,” siger Michael H. Tandrup.

 

Som administrerende direktør får Michael H. Tandrup ansvaret for at styrke og udbygge Insero Air Traffic Solutions’ markedsposition inden for softwareløsninger til lufthavne og leverandører af luftfartstjenester verden over.

 

”Insero Air Traffic Solutions har en solid forretning, baseret på tætte kunderelationer og kosteffektive løsninger som understøtter brugernes behov. Med afsæt i dette, har jeg en forventning om vækst i form af salg til nye kunder, og herunder geografisk ekspansion, samt ved yderligere salg af vores seneste løsninger såsom AviSky, E-STRIP og AIMS,” siger Michael Houmann Tandrup.

 

Michael tiltrådte som direktør for Insero Air Traffic Solutions d. 01. oktober 2020.

 

Læs mere om Insero Air Traffic Solutions på www.inseroats.com, og følg selskabet på Twitter og Linkedin for produktnyheder og offentliggørelser.