Nye bevillinger til lokale projekter fra Insero Horsens

Nye bevillinger til lokale projekter fra Insero Horsens

Bredballe IF, Horsens Freja, Sole IF og Hornsyld Volleyball har som de første modtaget en bevilling fra Insero Horsens som følge af den udvidede bevillingsramme i forbindelse med COVID19.

 

I midten af april øgede vi ekstraordinært rammen for bevillinger inden for sport og kultur. Formålet var at hjælpe lokale foreninger og klubber med at opretholde aktivitetsniveau og attraktive tilbud til deres medlemmer.

 

De første fire foreninger og klubber har nu modtaget en bevilling. En af dem er Bredballe IF, som har fået bevilget midler til indkøb af mål til deres nye kunstgræsbane.

 

”Hos Bredballe IF har vi anlagt en ny og flot kunstgræsbane – uden mål. Vi søgte hjælp hos Insero Horsens, da et stort arrangement blev aflyst og vi mistede den planlagte indtægt. Med støtte fra Insero Horsens kan vores ungdomsmedlemmer spille rigtig fodbold – med mål. Det er vi glade for - tak til Insero Horsens”, siger Carsten Døhr, som er sponsorudvalgsformand i Bredballe IF.

 

Læs historien: Insero Horsens øger ekstraordinært rammen for bevillinger inden for sport og kultur

 

Foreninger opretholder aktivitetsniveauet

Ud over Bredballe IF har Horsens Freja, Sole IF og Hornsyld Volleyball modtaget en bevilling. Læs mere om de enkelte bevillinger herunder.

 

  • Horsens Freja – En bevilling, som bidrager til at bevare Horsens Freja som et attraktivt samlingspunkt for Nordbyen i Horsens gennem opretholdelse af foreningens aktivitetsniveau for bl.a. holdudbud, træning og kurser.
  • Sole IF – En bevilling, som bidrager til at bevare det sociale fællesskab i klubben gennem hold-aktiviteter på afstand for klubbens medlemmer.
  • Hornsyld Volleyball – En bevilling, som bidrager til at bevare klubbens hold og styrke 1. divisionsholdet med støtte til bl.a. turneringsgebyrer, nye bolde og licens til udenlandske VIA-studerende.

Opfordring til fortsat at tage kontakt

Der er fortsat mulighed for at søge om en bevilling. For at gøre behandlingsprocessen så effektiv som mulig anbefaler vi, at interesserede klubber og foreninger tager direkte kontakt enten på telefon eller mail.

 

For at komme i betragtning til en bevilling, skal interesserede udfylde et ansøgningsskema, hvor projektet beskrives i forhold til formål, partnere, økonomi og målsætning.

Berit Lehmann Kristiansen

Berit Lehmann Kristiansen

Medlems- og Bevillingschef

Insero Horsens

 

blk@insero.com

+45 41 32 98 32

Download Vcard