Oplev Connie Hedegaard, Preben Mejer og nogle af landets skarpeste hjerner på podiet om fremtidens modstandsdygtige byløsninger

 

Sæt kryds i kalenderen d. 31. maj, hvor Resilience Konferencen sætter fokus på fremtidens udfordringer med modstandsdygtige og intelligente byløsninger. Green Tech Center og Vejle danner rammen om dagen, der også byder på demonstrationer af spændende grønne teknologier, mulighed for virksomhedsbesøg og udflugter til Vejle by.

 

Kom med og få den nyeste viden om, hvordan vi i fremtiden kan skabe samspil mellem energiformer, -systemer og fremtidens transport, og hvordan den stadig stigende mængde af data fra byerne skal struktureres og indtænkes til intelligente systemer for energi, klima, vand og transport m.v., så vi kan fremtidssikre vores tilværelse.

 

Oplev Connie Hedegaard, Preben Mejer og landets dygtigste eksperter

Dagens ’Key Note Speaker’ Connie Hedegaard vil fortælle om, hvordan vi forener klimaudfordringer, den stigende befolkning og den vækst, samfundet har brug for.

 

Hør desuden nogle af Danmarks skarpeste hjerner fra blandt andet Insero, SDU, Green Tech Center og TREFOR dele ud af deres viden om modstandsdygtige byløsninger. Gå ikke glip af eksempelvis Professor MSO Nicola Tollin og Professor MSO Bo Nørregaard Jørgensen, begge fra SDU, fortælle om henholdsvis intelligente bygninger og urban resilience, eller f.eks. Simon Bak Kristensen fra Best Green der taler om energi som service. Se programmet med alle oplægsholdere nedenfor.

 

Glæd dig til øjeblikket hvor it-guru og storinspirator Preben Mejer på vanlig vis udfordrer, hvordan vi skal gentænke fremtidens løsninger.

 

Modstandsdygtige løsninger der virker

Vejle er den eneste Skandinaviske by i netværket ’100 Resilience Cities’ og går forrest mod en mere modstandsdygtig fremtid. Derfor byder Resilience Konferencen også på demonstrationer af nye teknologier, som vil gøre en forskel i fremtiden i Green Tech Centers Resilience House samt ekskursioner i Vejle for at se konkrete eksempler på modstandsdygtige løsninger, der virker.