Resilience Business Cup skaber grobund for en bedre fremtid

Resilience Business Cup skaber grobund for en bedre fremtid


Den 25.-26. oktober samles eksperter på tværs af startups, store virksomheder og det offentlige i Vejle for at diskutere fremtidens urbane udfordringer. Samtidig skal deltagerne løse konkrete udfordringer fra Vejle Kommune.

 

Resilience Business Cup er en årlig konference, der bliver afholdt for første gang i Vejle den 25-26. oktober 2018. Her handler det om at skabe globalt aftryk ved at samle startups, store virksomheder og det internationale netværk ”100 Resilient Cities” – aftryk der kan hjælpe med at løse nogle af de udfordringer, som verden i fremtiden står overfor.

 

I år fokuserer konferencen og dens partnere på udfordringer inden for Vand, Energi og Social Resiliens. Kommuner, store virksomheder og startups er inviteret til at tage del i oplæg fra prominente talere, Masterclass og efterfølgende diskussioner.

 

Konferencen er især for dig, som arbejder i en kommune, der gerne vil have input til at løse fremtidens urbane udfordringer, eller arbejder i en større virksomhed som kan være med til at skabe løsningerne.
Tilmeld dig nu og vær en del af fremtiden allerede i dag - sidste tilmelding til konferencen er mandag den 22. oktober.

Startup-konkurrence baner vejen for fremtiden

Under konferencen vil der ligeledes blive afholdt en startup-konkurrence, hvor en håndfuld lovende startups kommer til at arbejde side om side med store virksomheder og eksperter fra 100 Resilient Cities-netværket om at løse konkrete problemer fra Vejle Kommune.

 

Konkurrencen tager udgangspunkt i konkrete udfordringer stillet af Vejle Kommune og i løbet af de to dage, vil de udvalgte startups, med input fra eksperter, komme med deres bud på, hvordan udfordringerne kan løses. På dag to af konferencen vil en vinder blive kåret i hver af de tre kategorier: Vand, Energi og Social Resiliens. Vinderne modtager kontante midler til at udvikle prototyper og teste deres løsning af med Vejle Kommune og en større virksomhed. 

 

Bag Resilience Business Cup er startup-virksomheden Valuer.ai, Vejle Kommune, som er det eneste danske medlem af 100 Resilient Cities og Insero.
Resilience Business Cup afholdes 25.-26. oktober i Spinderihallerne i Vejle.

 

Yderligere information: www.rcbusinesscup.com

Om 100 Resilient Cities

100 Resilient Cities – pioneret af Rockefeller Fonden, er et internationalt netværk af byer, der er dedikeret til at hjælpe verden med at blive mere modstandsdygtige over for de fysiske, sociale og økonomiske udfordringer, som er en voksende del af det 21. århundrede.