Sådan påvirkes uddannelsesaktiviteter af COVID19

Sådan er uddannelsesaktiviteter påvirket af COVID19

COVID19 har haft en stor påvirkning på uddannelsessektoren. Skoler og institutioner har i perioder hold lukket og forsamlingsforbuddet har gjort det vanskeligt at afholde planlagte aktiviteter. Derfor har vi i Insero Horsens tilpasset flere af vores aktiviteter. 

 

De fleste elever er efterhånden tilbage i skole, men under helt andre vilkår end både lærere, elever og forældre er vant til. En del skoler laver meget undervisning udendørs, hvilket kan være udfordrende. Derfor har vi udviklet en række undervisningsaktiviteter, der lader eleverne undersøge naturfaglige fænomener, og som samtidig kan afvikles udendørs.

 

Indtil nu har 13 skoler booket 49 forløb og vi er i dialog om endnu flere. 

 

Se eksempler på uddannelsesaktiviteterne lige her.

 

Planlagte aktiviteter tilpasses

Udbruddet af COVID19 påvirker samtidig flere af de gode uddannelsesaktiviteter, som normalt ville finde sted i de kommende måneder. Se herunder, hvordan de enkelte aktiviteter påvirkes.

 

  • Legatuddeling
    Den årlige legatuddeling, hvor vi i fællesskab med Familien Hede Nielsens Fond sender unge, naturfaglige talenter på inspirationstur til Boston, USA aflyses i 2020.
  • ’Naturfagene Ud af Boksen’
    Konferencen, hvor 200 naturfagslærere og pædagoger mødes og får ny inspiration udskydes og afholdes ikke som normalt i første uge af september.
  • Science Camps
    Vi afholder hvert år en række science camps, hvor unge naturfagsinteresserede mødes og laver seje forsøg. Junior Science Camp afholdes ikke som normalt i uge 27. Summer Science Camp, der normalt finder sted i uge 32, udskydes og forventes afholdt senere på året.

 

Vi håber inden for kort tid at kunne melde nyt ud om både Junior Science Camp, Summer Science Camp og lærerkonferencen ’Ud af Boksen’.

 

Få direkte besked når der er nyt om de enkelte aktiviteter ved at skrive dig op til nyhedsbrev fra Insero Horsens.