Ses vi på Energiens Topmøde 2016?

Ses vi på Energiens Topmøde 2016?

Torsdag d. 09. juni er aktørerne i den danske energibranche samlet til Energiens Topmøde 2016 på Lokomotivværkstedet i København - ses vi?

 

Hovedtemaet for Energiens Topmøde er i 2016 'Giv Energien Videre', og i tre faglige spor er der fokus på følgende aktuelle emner: 'Går energien IT-amok?', 'Skal ejerskabet adskilles - ja nej?' og 'Skal vi spare på den vedvarende energi?'.

 

Ikke blot Danmark, men hele verden står over for store udfordringer med klimaforandringer og opfyldelse af globale klimaambitioner. I Insero understøtter vi den grønne omstilling ved at rådgive vores kunder og vise dem, at bæredygtighed og CO2 reduktion kan være en god forretning, der skaber værdi for klimaet og bundlinjen.

 

På Energiens Topmøde er vi klar til at gå i dialog om, hvordan vi bedst muligt udnytter potentialet i fremtidens energimarked. Du finder vores stand lige foran indgangen til plenum, hvor vi blandt andet demonstrerer løsningen på udfordringen med olielandsbyer samt viser en ny delebilsordning målrettet faste fællesskaber - baseret på elbiler.

 

Mød os!

Du er velkommen til at sende en mail til kontakt@insero.com, hvis du ønsker at forhåndsbooke en snak med en af vores eksperter inden for energirådgivning, varmepumpeløsninger og delebiler.

Vi glæder os til at se dig til Energiens Topmøde.