Stor europæisk interesse i at udvikle netværksintegrerede biler

Stor europæisk interesse i at udvikle netværksintegrerede biler

Mere end 500 start-ups og SMV’ere fra 39 lande er klar til at deltage i IMPACT Connected Car-projektet. Projektet hjælper virksomhederne med at skabe mere innovation og udvikle løsninger til netværksintegrerede biler.

 

IMPACT Connected Car projektet kan efter første ansøgningsrunde melde om stor interesse for at være en del af accelerator-programmet. Mere end 500 startups og SMV’ere fra hele 39 lande, hvor lande som Spanien, Polen, Italien og Frankrig er bedst repræsenteret, kan se frem til at blive en del af projektet.

 

Formålet med IMPACT Connected Car, der er finansieret gennem INNOSUP, en del af EU’s Horizon 2020-plan, er at imødekomme samfundsmæssige og industrielle behov i markedet med netværksintegrerede biler. Dette marked forventes at repræsentere forretningsmuligheder for 141 million euro i 2020.

 

IMPACT Connected Car supporterer, forbinder og finansierer virksomheder med innovative projekter inden for trådløse opladere, sikkerhedsforanstaltninger mod hackere, smart mobilitet og CO2-neutral transport.

 

Læs den seneste pressemeddelelse fra IMPACT Connected Car her.