Studiemedhjælper til kommunikation søges

Har du flair for tekstskrivning, ekstern kommunikation og måske marketing? Og søger du samtidig et udfordrende studiejob, der kan give dig praktisk erfaring med en bred vifte af kommunikations- og marketingrelaterede opgaver, såsom presse, kundekommunikation, kommunikationsmaterialer og web?

 

Så er du måske vores nye studentermedhjælper inden for kommunikation. Vi leder efter en ambitiøs studerende, som har mod på selvstændigt at løse meget forskelligartede kommunikationsopgaver - lige fra input til de sociale medier til webadministration, lettere grafisk arbejde og materialer henvendt til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi søger en, der har lyst til at sætte sit aftryk på kommunikationen og som kan holde overblikket, arbejde grundigt og være fleksibel i en til tider travl hverdag.

 

Energisk kommunikations-blæksprutte

Som studentermedhjælper vil du være en del af den centrale kommunikations- og marketingafdeling i Insero Horsens. Derudover vil du arbejde tæt sammen med delebilsvirksomheden TADAA! og varmeserviceleverandøren Best Green, som begge er ejet af Insero Horsens.

 

Dine opgaver kommer til at inkludere:

  • Skrive og distribuere den gode historie til både eksterne og interne stakeholders
  • Supportere i forhold til website og social media kanaler
  • Medvirke til at udvikle materialer til brug over for kunder, potentielle samarbejdspartnere og andre stakeholders
  • Mødebooking for vores kommercielle selskaber
  • Ad hoc-opgaver som eksempelvis læse korrektur, tilpasse materialer etc.

 

Stillingen

Vi forestiller os, at du er i gang med en kommunikationsfaglig uddannelse og har bestået din bachelor. Desuden ser vi gerne, at du har mere end 1 år tilbage på din uddannelse og er i stand til at starte hurtigst muligt.

 

Stillingen er som udgangspunkt på 12-16 timer om ugen, men kan tilpasses dit studie og eksaminer. Din primære arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Horsens, hvor vi stiller computer og arbejdstelefon til rådighed. Der vil dog også være mulighed for at arbejde hjemme, da de fleste møder og dialog kan klares online.

 

Det bliver du en del af

Insero Horsens er en forening, som vil skabe bæredygtig vækst og udvikling inden for energi og IT i vores lokalområde, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. Vi tror på, at en samlet indsats styrker området mest. Derfor investerer vi både i at udvikle det lokale erhvervsliv, innovationsevne og vidensniveau og samtidig også i at løfte områdets tilbud inden for uddannelse, sport og kultur. Vores investeringer skaber dynamik i erhvervslivet og bidrager til at skabe nye arbejdspladser, teknologier og tilbud. 

 

Vi kan byde dig velkommen i organisation, hvor du får professionelle og engagerede kolleger med faglige spidskompetencer, som er klar til at lære fra sig. Vi tager desuden dine faglige ønsker alvorligt, så du kan præge dine opgaver efter den faglige retning, du søger.

 

Sådan søger du

Er du blevet nysgerrig? Så stil spørgsmål eller send din ansøgning og CV til kommunikations- og marketingchef Martin Bak på maba@insero.com med titlen ”Studentermedhjælp kommunikation” senest d. 31. september.