Tidligere TESLA topchef er ny administrerende direktør for HYDRIVE

Tidligere TESLA topchef er ny administrerende direktør for HYDRIVE

Marius Klixbüll Iversen, der kommer fra en stilling ved TESLA, er ny mand i spidsen for HYDRIVE. Selskabets vision om at sænke udledningen af CO2 og andre skadelige gasser og partikler er dermed kommet et skridt nærmere.

 

Som administrerende direktør får Marius Klixbüll Iversen det overordnede ansvar for at styrke og udbygge HYDRIVEs markedsposition inden for bæredygtig rens af diesel- og benzinmotorer.

 

”HYDRIVE er allerede nu en betydende aktør inden for brintalternativer til rens af forbrændingsmotorer med en voksende kundebase og skalerbar forretningsmodel. Vi er glade for at have Marius med ombord, som sammen med det øvrige lederteam og bestyrelse skal styrke og udbygge vores markedsposition”, siger Kim Søgård Kristensen, administrerende direktør i Insero Horsens og bestyrelsesformand i HYDRIVE.

 

Ud over Danmark er HYDRIVE til stede på det svenske og sydafrikanske marked.

 

Stor erfaring fra automotive verden

Marius kommer fra TESLA, hvor han de seneste fem år har været Senior Regional Service Manager med ansvaret for udvikling og effektivisering af service og aftermarket i Nordeuropa, Island og Mellemøsten. Før det var han 14 år hos Harley-Davidson Motor Company, hvor han senest var ansvarlig for service, aftermarket og garanti i Europa, Mellemøsten og Afrika.

 

”HYDRIVE er en virksomhed med et stort potentiale, som jeg er stolt over at skulle stå i spidsen for. Der er fortsat lang vej inden vores veje ikke belastes af motorernes skadelige gasser og partikler. Med fokus på den grønne omstilling, kan vi være med til at gøre en forskel i forhold til den verden, som er lige nu. Derudover skal vi med Uffe Lauge Jensens store ekspertise inden for produktudvikling og videreudvikling, fastholde vores position som frontløbere. Den position skal være i fortsat udvikling og det er jeg begejstret over at skulle være en del af”, udtaler Marius Klixbüll Iversen.

 

Marius tiltrådte som administrerende direktør for HYDRIVE d. 02. februar 2020. Tidligere direktør Uffe Lauge Jensen fortsætter i selskabet som founder, medejer og udviklingschef med det overordnede ansvar for koncept- og produktudvikling.