Tilmeld dig rundvisning og oplev det nyopførte Campus Horsens

Tilmeld dig rundvisning og oplev det nyopførte Campus Horsens

I samarbejde med VIA University College inviterer Insero Horsens til rundvisning ved det nye Campus Horsens. Her kan du opleve det nye uddannelsesmiljø helt tæt på ligesom du får mulighed for at nyde udsigten fra øverste etage i højhuset.

 

På rundvisningen vil I få et indblik i de topmoderne uddannelsesfaciliteter fordelt på 27.000 m2. Campus Horsens er udformet som tre forbundne bygninger i fire og fem etager samt en mindre bygning i to etager indeholdende laboratorier og værksteder. Dertil kommer et 16-etagers innovationshus, hvor blandt andre Construction Center Denmark, som VIA University College og Insero Horsens driver i samarbejde, hører til. 

 

I kommer desuden til at opleve de lækre loungeområder, og så fortæller vi gerne om udlejningsmulighederne, hvis det har interesse. Vi giver jer naturligvis også et indblik i kunstværkerne, der skal skabe glæde og oplevelser for alle husets brugere.

 

Rundvisningen rundes af på toppen af højhuset, hvorfra der er er en unik udsigt over hele Horsens, som er en oplevelse værd.

 

Praktik og tilmelding

Rundvisningen tager 2 timer og foregår på adressen Banegårdsgade 2, 8700 Horsens. Der er 30 pladser pr. rundvisning og I kan både tilmelde jer som enkeltperson eller en gruppe.

 

Har I spørgsmål til rundvisningerne eller tilmelding, kan I kontakte Julia Rolsted Stacey fra VIA University College, jurs@via.dk, 87554220.

 

Fakta

Campus Horsens er tegnet af arkitekt C.F. Møller og rummer 27 forskellige uddannelser samt forskningscentre, og i alt 2.900 studerende og 350 medarbejdere har sin daglige gang på campus. Derudover rummer området en række virksomheder og udviklingsaktiviteter – blandt andet gennem udviklingsmiljøet Construction Center Denmark.