Om os

Har du spørgsmål til Insero Horsens? Kontakt os på 70263748 eller kontakt@insero.com

Insero Horsens er en forening, som vil skabe bæredygtig vækst og udvikling inden for energi og IT i vores lokalområde, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

 

Vi tror på, at en samlet indsats styrker området mest. Derfor investerer vi både i at udvikle det lokale erhvervsliv, innovationsevne og vidensniveau og samtidig også i at løfte områdets tilbud inden for uddannelse, sport og kultur. Vores investeringer skaber dynamik i erhvervslivet og bidrager til at skabe nye arbejdspladser, teknologier og tilbud. 

 

Insero Horsens skal samtidig være en evergreen, som også i fremtiden gør en mærkbar forskel. Derfor forrenter vi kapitalen gennem kapitalforvaltning og investering i virksomheder og ejendomme. Alle vores investeringer har et langsigtet perspektiv med det overordnede formål at skabe et positivt afkast.

 

Vores vision

Lige siden 2008 har vores vision været:

 

- Insero Horsens vil gennem partnerskaber og forretningsmæssige investeringer i oplevelser, uddannelse, forskning, innovative iværksættere og virksomheder skabe Danmarks stærkeste tekniske kompetencecenter inden for kommunikation, energi og teknikken hertil.

Vores lokalområde

Området strækker sig fra det nordlige af Horsens til det nordlige af Vejle og helt til Endelave.

 

Afgrænsningen stammer fra vores rødder fra energisektoren. Grænsen er nemlig det tidligere energiselskab Energi Horsens’ forsyningsområde. Af den årsag har vi lige siden været fokuseret på at skabe værdi for netop det område. Mange af vores aktiviteter har dog en afsmittende effekt, som rækker ud over lokalområdet.

 

Sådan blev Insero Horsens skabt

Vores historie går tilbage til det tidligere forsyningsselskab Energi Horsens a.m.b.a. og har rødder tilbage i elselskabet BHHH og Horsens Belysningsvæsen.

 

Insero Horsens blev stiftet 1. januar 2008, under navnet Energi Horsens. Stiftelsen var et resultat af fusionen mellem det tidligere elselskab Energi Horsens og energiselskabet NRGi i Aarhus.

 

På fusionstidspunktet havde Energi Horsens a.m.b.a en merværdi i forhold til det gamle NRGi, som primært bestod af aktier i DONG Energy. Repræsentantskabet i forsyningsselskabet Energi Horsens besluttede at placere merværdien i en forening til gavn for virksomheder, borgere og institutioner i det gamle forsyningsområde.

 

Navnet Insero betyder at så, at pode
Den 25. april 2012 vedtog repræsentantskabet, at navnet skulle ændres fra Energi Horsens til Insero Horsens. Insero er et latinsk ord og betyder ”at så, at pode”. Og det er præcis, hvad vi vil gøre gennem vores investeringer: så nogle frø i lokalområdet, som gør, at det vokser sig stærkt.