;
Erik Borum

Erik Borum

Økonomidirektør

+45 41 77 01 55

Jeg er ansvarlig for den overordnede økonomi i Insero Horsens koncernen og er ansvarlig for bl.a. forvaltning af kapital, økonomistyring, regnskab og due diligence. Herudover er jeg direktør for det Insero-ejede delebilsselskab TADAA!

 

Efter mange år som revisor ved KPMG i Aarhus har jeg opnået bred erfaring, især inden for regnskab, revision, selskabsret og skatteret. Desuden har jeg ydet rådgivning i forbindelse med gennemførelse af forskellige typer specialopgaver for selskaber, herunder omstrukturering samt opstart af selskaber. Således har jeg opnået stor erfaring med revision og regnskabsaflæggelse både i store danske koncerner og små virksomheder inden for forskellige brancher.

 

Jeg er uddannet statusautoriseret revisor og er Cand.Merc.Aud. fra Handelshøjskolen i Aarhus, Aarhus Universitet.

Erik Borum

Erik Borum

Økonomidirektør

Insero Horsens

 

erbo@insero.com

+45 41 77 01 55

Download Vcard

 

Tag fat i os

Har du har spørgsmål, eller vil du i kontakt med mig så ring på tlf. 4177 0155, send en mail på erbo@insero.com eller brug kontaktformularen nedenfor.

Om Insero Horsens

Vi er en forening, der investerer i virksomheder, udviklingsprojekter, udviklingsmiljøer og uddannelse inden for energi og kommunikationsteknologi samt i lokale sports- og kulturprojekter. 


Vores formål er at skabe vækst og udvikling i vores lokalområde, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. 

Læs mere

Kontakt os

Insero Horsens

Vitus Bering Innovation Park
Chr. M. Østergaardsvej 4a
DK- 8700 Horsens

ansoegning@inserohorsens.dk
70 26 37 48

Change language: