Om Insero Horsens

sådan skaber vi vækst og udvikling

Vi investerer i iværksættervirksomheder, udviklingsprojekter, udviklingsmiljøer samt i lokale initiativer inden for uddannelse, sport og kultur. For at tiltrække den nyeste viden tænker vi globalt og udvikler samtidig lokalområdets styrke som levende laboratorium. 
 

Vores ambition er vækst og udvikling
Vores formål er at skabe vækst og udvikling i vores lokalområde, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. 

 

Vores vision

Insero Horsens vil gennem partnerskaber og forretningsmæssige investeringer i oplevelser, uddannelse, forskning, innovative iværksættere og virksomheder skabe Danmarks stærkeste tekniske kompetencecenter inden for kommunikation, energi og teknikken hertil.

 

Dyk ned i vores vedtægter 

 

 

Samlet indsats

Vi tror på, at en samlet indsats styrker området mest. Derfor investerer vi både i at udvikle vores lokale erhvervsliv, innovationsevne og vidensniveau og samtidig også at løfte områdets tilbud inden for uddannelse, sport og og kultur. Vores investeringer skaber en dynamik i erhvervslivet og bidrager til arbejdspladser og nye teknologier. 

Katalytisk strategi

Vi arbejder katalytisk med vores investeringer. Vi tiltrækker kapital til vores projekter og syndikerer gerne vores investeringer, således at vores kapital bliver gearet. På den måde får vi mere værdi.

Venture og vækstvirksomheder

Vi investerer i iværksættervirksomheder med et unikt forretningspotentiale inden for energi og IT samt i modne virksomheder der har behov for kapital til vækst. 

Læs om vores venture aktiviteter

Se, hvordan vi investerer i modne virksomheder

Lokale initiativer

Vores indsats over for områdets uddannelser handler om, hvordan vi kan styrke fagligheden og interessen for de naturvidenskabelige fag i skolen. Dermed håber vi på - på lang sigt - at kunne hæve uddannelsesniveauet i området.

Vores indsats inden for sport og kultur handler om, at området skal være attraktivt at bo og leve i. Derfor investerer vi i lokale sports- og kulturaktiviteter, der gør en forskel for hverdagen i området.