Valg

I marts 2020 afholder vi valg til Insero Horsens repræsentantskab. I Insero Horsens repræsentantskab kan du gøre en forskel for dit lokalområde.

Insero Horsens er organiseret som en forening, hvor den øverste myndighed er repræsentantskabet. Repræsentantskabet er valgt ind af medlemmerne i det geografiske område, som Insero Horsens dækker.

 

Som repræsentantskabsmedlem spiller du en vigtig rolle som øverste myndighed og ambassadør for Insero Horsens. Du bidrager blandt andet til at synliggøre Insero Horsens og vores aktiviteter i lokalområdet. Derudover godkender repræsentantskabet årsregnskabet og vælger bestyrelsen i Insero Horsens blandt medlemmerne af repræsentantskabet.

 

Hvem kan stille op til repræsentantskabsvalg? 

For at stille op til repræsentantskabet skal du være medlem af Insero Horsens. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl, sommerhus eller virksomhed (CVR-nummer) i det valgdistrikt, der afholder valg. I 2020 afholder vi valg i valgdistrikt D. 

Valgdistrikt D

Der afholdes valg til repræsentantskabet i ét valgområde hvert år. I 2020 bliver der afholdt valg i valgområde D, som består af følgende distrikter.

 

  • 19: Bredballe – Bybæk – Hornstrup
  • 20: Bredal – Assendrup – Engum
  • 21: Kragelund – Øsnede – Båstrup – Sol
  • 22: Daugård
  • 23: Stouby – Belle – Hyrup – Hostrup
  • 24: Vrigsted - Hornum

Stil op til valg 2020

Som repræsentantskabsmedlem vælges du for en fireårig periode. I marts 2020 afholder vi repræsentantskabsvalg i valgområde D og du har derfor mulighed for at stille op til valg frem til den 13. februar, 2020.

 

Hvordan stiller jeg op? 

For at stille op til repræsentantskabet skal du først og fremmest være medlem af Insero Horsens og tilhøre det område , som er på valg. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl, sommerhus eller virksomhed (CVR-nummer i området). Når du melder dig ind i Insero Horsens, er det din bopæl eller din virksomhedsadresse som afgør, hvilket distrikt du tilhører og dermed, hvor du er valgbar.

 

Som kandidat til valget skal tyve medlemmer af Insero Horsens fra dit valgdistrikt være stillere for dig. Du kan finde stillere i dit eget netværk. Hvis ikke de allerede er medlem af Insero Horsens, skal de melde sig ind inden den 13. januar. Bemærk at du kun kan være stiller for en kandidat. 

 

I 2020 er det valgdistrikt D, som er på valg.

Sådan gør du

  1. Er du ikke allerede medlem af Insero Horsens skal du melde dig ind senest d. 13. januar
  2. Du skal nu finde tyve personer, som ønsker at være stillere for dig. De skal være medlem af Insero Horsens i samme valgdistrikt, som du opstiller i. Dine stillere skal være indmeldt senest 13. januar. Du finder en skabelon for stillerliste her.
  3. Indsend stillerliste på medlem@inserohorsens.dk senest d. 13. februar kl. 12.00. Bemærk at der kun kan være en stiller pr. kandidat.
  4. Du modtager en bekræftelse med nærmere information om valgforløbet.

Vil du vide mere? 

Du kan læse meget mere om valg i Insero Horsens i vores valgregulativ. Her kan du også se, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med opstilling.