Valg

I Insero Horsens repræsentantskab kan du gøre en forskel for dit lokalområde.

Insero Horsens er organiseret som en forening, hvor den øverste myndighed er repræsentantskabet. Repræsentantskabet er valgt ind af medlemmerne i det geografiske område, som Insero Horsens dækker.

 

Som repræsentantskabsmedlem spiller du en vigtig rolle som øverste myndighed og ambassadør for Insero Horsens. Du bidrager blandt andet til at synliggøre Insero Horsens og vores aktiviteter i lokalområdet. Derudover godkender repræsentantskabet årsregnskabet og vælger bestyrelsen i Insero Horsens blandt medlemmerne af repræsentantskabet.

 

Hvem kan stille op til repræsentantskabsvalg? 

For at stille op til repræsentantskabet skal du være medlem af Insero Horsens. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl, sommerhus eller virksomhed (CVR-nummer) i det valgdistrikt, der afholder valg. I 2022 afholdte vi valg i valgdistrikt B. Som repræsentantskabsmedlem vælges du for en fireårig periode.

Valg i 2023

Der afholdes valg til repræsentantskabet i ét valgområde hvert år. I 2023 er det valgdistrikt C, som er på valg, som har følgende distrikter

  • Valgdistrikt 12: Juelsminde – Klakring – Vesterby
  • Valgdistrikt 13: Skjold – Brund – Stourup
  • Valgdistrikt 14: Glud – Snaptun – Sønderby – Hjarnø
  • Valgdistrikt 15: Hornsyld – Nebsager
  • Valgdistrikt 16: Barrit – Breth – Staksrode
  • Valgdistrikt 17: Hosby – As – Kirkholm
  • Valgdistrikt 18: Rårup – Gramrode – Møgelkær – Klejs
  • Valgdistrikt 27: Horsens City

Hvordan stiller jeg op? 

For at stille op til repræsentantskabet skal du først og fremmest være medlem af Insero Horsens og tilhøre det område, som er på valg. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl, sommerhus eller virksomhed (CVR-nummer i området). Når du melder dig ind i Insero Horsens, er det din bopæl eller din virksomhedsadresse som afgør, hvilket distrikt du tilhører og dermed, hvor du er valgbar.

 

Som kandidat til valget skal tyve medlemmer af Insero Horsens fra dit valgdistrikt være stillere for dig. Du kan finde stillere i dit eget netværk. Bemærk at du kun kan være stiller for en kandidat. 

 

Vil du vide mere? 

Du kan læse meget mere om valg i Insero Horsens i vores valgregulativ. Her kan du også se, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med opstilling.