Valg

I Insero Horsens repræsentantskab kan du gøre en forskel for dit lokalområde.

Insero Horsens er organiseret som en forening, hvor den øverste myndighed er repræsentantskabet. Repræsentantskabet er valgt ind af medlemmerne i det geografiske område, som Insero Horsens dækker.

 

Som repræsentantskabsmedlem spiller du en vigtig rolle som øverste myndighed og ambassadør for Insero Horsens. Du bidrager blandt andet til at synliggøre Insero Horsens og vores aktiviteter i lokalområdet. Derudover godkender repræsentantskabet årsregnskabet og vælger bestyrelsen i Insero Horsens blandt medlemmerne af repræsentantskabet.

 

Hvem kan stille op til repræsentantskabsvalg? 

For at stille op til repræsentantskabet skal du være medlem af Insero Horsens. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl, sommerhus eller virksomhed (CVR-nummer) i det valgdistrikt, der afholder valg. I 2021 afholdte vi valg i valgdistrikt A. Som repræsentantskabsmedlem vælges du for en fireårig periode.

Valg i 2022

Der afholdes valg til repræsentantskabet i ét valgområde hvert år. I 2022 er det valgdistrikt B, som er på valg, som har følgende distrikter

 • Valgdistrikt 6: Hedensted
 • Valgdistrikt 7: Løsning 
 • Valgdistrikt 8: Stenderup – Braa – Nr. & Sdr. Aldum 
 • Valgdistrikt 9: Ølsted – Bottrup – Oens 
 • Valgdistrikt 10: Ørum – Urlev – Store Dalby 
 • Valgdistrikt 11: Korning – Merring 
 • Valgdistrikt 26: Horsens Syd Vest

Hvordan stiller jeg op? 

For at stille op til repræsentantskabet skal du først og fremmest være medlem af Insero Horsens og tilhøre det område, som er på valg. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl, sommerhus eller virksomhed (CVR-nummer i området). Når du melder dig ind i Insero Horsens, er det din bopæl eller din virksomhedsadresse som afgør, hvilket distrikt du tilhører og dermed, hvor du er valgbar.

 

Som kandidat til valget skal tyve medlemmer af Insero Horsens fra dit valgdistrikt være stillere for dig. Du kan finde stillere i dit eget netværk. Bemærk at du kun kan være stiller for en kandidat. 

 

Sådan gør du:

 1. Er du ikke allerede medlem af Insero Horsens skal du melde dig ind senest d. 17. januar
 2. Saml tyve personer, som har adresse eller cvr nummer i Insero Horsens lokalområde og som ønsker at være ’stiller’ for dig. Er dine stillere ikke medlem af Insero Horsens i forvejen, så skal de melde sig ind i foreningen senest den 17. januar.
 3. Download og udfyld stillerlisten
 4. Indsend stillerliste på medlem@inserohorsens.dk senest d. 15. februar kl. 12.00
 5. Du modtager en bekræftelse med nærmere information om valgforløbet

Vil du vide mere? 

Du kan læse meget mere om valg i Insero Horsens i vores valgregulativ. Her kan du også se, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med opstilling.