”100% elektrisk” på Danmarks Industrimuseum i Horsens

”100% elektrisk” på Danmarks Industrimuseum i Horsens

Lørdag d. 11. oktober kan alle interesserede prøve nogle af de allernyeste elbiler fra BMW, Nissan, Renault og VW ved Horsens gamle elektricitetsværk. Man kan også være medpassager i f.eks. en Tesla Model S eller prøve en af Inseros eltrikker.

 

Traditionen tro indledes efterårsferien med Modeldampklubbens store arrangement i Maskinhallen på Danmarks Industrimuseum. I år får de små maskiner konkurrence af attraktive elbiler fra BMW, Nissan, Renault og VW, der på museets forplads suppleres af privatejede elbiler som f.eks. Tesla Model S en enestående mulighed for på et sted at se, sammenligne og prøve elbiler fra forskellige leverandører. Det er Forenede Danske Elbilister - FDEL, der sammen med museet står bag 100% Elektrisk.

 

Insero vil også være tilstede, hvor interesserede kan blive klogere på brugen og inddragelse af elbiler i blandt andet Insero Live Lab, hvor 20 husstande i Stenderup tester de nyeste energiteknologier herunder elbiler. Insero vil også tilbyde en prøvetur på en eltrikke, som er et trehjulet løbehjul.

 

Der er fri entré til arrangement med elbiler og ankommer man selv i en elbil, er der samtidig gratis adgang til resten af museet for to voksne. Samtidigt byder museet på rig mulighed for at opleve forbrændingsmotorer, damp og diesel, såvel i store som i helt små modeller.

 

Prøv følgende elbiler i Horsens:

BMW i3 Nissan Leaf Nissan E-NV200 van Renault Zoe Z.E. VW e-up VW e-Golf

 

Fakta om 100% Elektrisk:

 

Tid: 10:00-16:00 Sted: Horsens gamle elektricitetsværk / Danmarks Industrimuseum Gasvej 17-19, 8700 Horsens