100 erhvervsledere tænkte nyt i Horsens

100 erhvervsledere tænkte nyt i Horsens

Horsens Ny Teater summede af kreativitet og innovation, da 100 erhvervsledere i går var samlet til den store konference Creative Edge.

 

Forventningsfulde og spændte mødte 100 erhvervsfolk fra hele landet op i Horsens i går morges for at opleve en dag, hvor de skulle inspireres og bryde med de vante vaner.

 

"Velkommen til et eksperiment. Vi har en mission om at få jer til at tænke nyt og tænke innovativt for det er det, vi skal leve af i fremtiden. Eksperimentet i dag handler om, at vi prøver nye metoder og teknologier af. Og I har selv valgt, hvem der er her i dag, så vær med og deltag aktivt," lød opfordringen fra de to hovedsponsorerer, Energi Horsens Fonden i form af Innovationschef Karsten Lumbye Jensen og Kultuhverv i form af Projektleder Thorsten Høegsberg Petersen, da alle deltagerne for første gang var samlet i den store sal på Horsens Ny Teater.

 

En dag med input og aktivitet

 

Og dagen havde et tætpakket program af både internationale oplægsholdere, der kom med eksempler fra hele verden og den nyeste viden, samt danske trendsettere. Den danske oplægsholder, Sebastian Nybo, fortalte om fire persontyper, og hvordan vi tænker forskelligt om innovation. Nogle er gode til at få ideer, andre til at etablere netværk, de tredje er gode til at gå i detaljen og analysere og de fjerde til at handle og få ting til at ske. En viden som ledere skal have i baghovedet, inden de sætter nye projekter i gang.

 

Alt imens oplægsholderne var på scenen, deltog publikum aktivt ved at tweete beskeder op på et stort lærred fra deres iPad. Og rundt omkring på teatret var hængt 2D koder op, som man kunne scanne med sin iPad og modtage quizzer og opleve 3D billeder udfolde sig med Augmentet Reality teknologi.

 

Netværket og stemningen var trumfen

Konferencens deltagerliste var kommet i stand på meget utraditionel vis. I stedet for at alle kunne tilmelde sig, valgte arrangørerne at tænke nyt. De startede med at invitere en lille skare. Dem som tilmeldte sig, fik mulighed for at invitere to, som så kunne invitere to og så videre. Med denne sneboldeeffekt blev konferencen og de 100 pladser udsolgt på ganske få uger.

 

"Vi kan mærke at stemningen i dag er helt unik. Alle er her fordi de brænder for at blive mere innovative i deres virksomhed eller organisation. De er nysgerrige både på indholdet, men i høj grad også på hinanden og hinandens erfaringer," fortæller Thorsten Høegsberg Petersen.

Se deltagerlisten og hvem der har inviteret hvem her: http://creativeedge.dk/tilmeldingventeliste

Konferencen fandt sted på Horsens Ny Teater d. 29.november kl. 9-19.

 

Om Creative Edge

Creative Edge er gennemført af Insero Business Services. Konferencen er sponsoreret af Energi Horsens Fonden og Kultuhverv, og arrangeret i samarbejde med Horsens Erhvervsråd. Arrangørerne har valgt Sputnik5 til at facilitere konferencen.