Bevillinger januar 2012

Bevillinger januar 2012

I januar 2012 har Energi Horsens Fonden investeret i følgende: Lokalområdets fjernvarmeselskaber Fjernvarme Østjylland laver en forundersøgelse af mulighederne for et fælles transmissionsnet og dermed forberedelsen til et Smart Cities projekt i EU-regi. Insero Energy A/S skal indgå i samarbejdet.

 

Green Expo Horsens - I forbindelse med topmøderne i Horsens afholdes forskellige aktiviteter og events, bl.a. en erhvervsmesse med temaet bæredygtighed.

 

Cycling Horsens - For at varme op til den store Giro-etape i Horsens d.7 maj afholder Cycling Horsens motionscykelløbet "Giro'en i Horsens" d.6 maj. Insero E-Mobility er ligeledes hovedsponsor på løbet.

 

PhD-stilling er bevilget til at sætte fokus på erhvervsudvikling i lokalområdet. Projektet skal også se på sammenhængen mellem virksomhedernes kompetencer og vækstmuligheder. Det sker i samarbejde med Aalborg Universitet og Energi Horsens Fonden.

 

Horsens Kite- og Windsurfing Klub har fået bevilget udstyr til at sikre klubbens positive udvikling.

 

DM i Revy festivalen afholdes i år d. 7-8. september i Juelsminde.  Det er en festival for amatørrevyer, hvor man mødes under hyggelige forhold, og opfører og kårer de bedste revynumre fra mange af landets amatørrevyer.

 

Horsens Sejlklub har fået bevilget et bidrag til en følgebåd. Følgebåden bruges til træning og under kapsejladser, og er med til at sikre, at alt foregår på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde.

 

Medlemskaber Energi Horsens Fonden bakker også i 2012 op om det lokale sport og kulturliv gennem medlemskaber af Horsens & Friends, AC Horsens, Horsens Kunstmuseums Erhvervsklub og HNT+.