Billig og vedligeholdelsesfri varmeforsyning fra varmepumpe

Billig og vedligeholdelsesfri varmeforsyning fra varmepumpe

Insero Energy undersøger muligheden for at tilbyde billig og vedligeholdelsesfri varmeforsyning fra varmepumpe til lav eller ingen opstartsydelse. Målgruppen er virksomheder og borgere, der  ligger udenfor kollektiv forsyningsområde.

 

Varmeløsningen er i sin enkelthed varmeforsyning leveret fra en lokalt installeret varmepumpe. Forbrugeren betaler et lavt årligt abonnement og en fast pris pr. kWh varme.  Den el, som varmepumpen forbruger, betales af Insero Energy. I modsætning til en et normalt køb eller leasing af varmepumpe, så står Insero for den rådgivning, der sikrer at løsningen er den rigtige, og Insero tager ansvarlig for hele varmeleverancen – og dermed også for varmepumpens drift og vedligehold.

 

Første installationer har givet gode resultater

Løsningen er allerede prøvet af hos 39 borgere i Horsens kommune. Først i forbindelse med projektet Live Lab, hvor 20 beboere i landsbyen Stenderup fik installeret en kombination af solceller, varmepumpe og elbil – alle sammen intelligent styret. Og i samarbejde med Energistyrelsen blev tilbuddet udvidet til 19 borgere i Horsens området. Dermed er 11 oliefyr, 27 naturgasfyr og en gammel varmepumpe blevet skrottet.

 

Erfaringerne med projektet er gode, og boligejerne har fået reduceret deres varmeregning, deres energiforbrug, samtidig med at husets energiklasse er steget. Dertil kommer, at løsningen er vedligeholdelsesfri for brugeren

undefined  

Tilbuddet udvides til virksomheder og kommuner 

Baseret på de gode resultater undersøger Insero Energy muligheden for at udvide forsøget med varmeforsyning til virksomheder og kommunale bygninger. Samtidig overvejes det at give tilbuddet til flere boligejere, der står overfor en beslutning om at skulle skifte det gamle oliefyr.

 

Arbejdet er en del af Insero Energys strategi om at udbrede nye green tech løsning, og samtidig sikre at pengene fra fonden Insero Horsens - der støtter udvidelsen af Insero Energys driftsområde – kommer til at skabe vækst og arbejdspladser i Horsens Kommune. Løsningen forventes at være tilgængelig fra foråret 2015.

 

Kontakt os

Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os, er du velkommen til at ringe til Chefkonsulent Nicolai Kipp på 41 77 01 43 eller benytte kontaktformularen nedenfor.