Cleantech iværksætterkonkurrence - vind 75.000 kr.

Cleantech iværksætterkonkurrence - vind 75.000 kr.

Har du en god ide, der kan blive til en god forretning inden for miljø- og energiområdet, så inviteres du til at deltage i Østjysk Innovations iværksætterkonkurrence 2009. Energi Horsens er sponsor og du har mulighed for at vinde 75.000 kr. - et skridt på vejen til at realisere drømmen om din egen virksomhed.

 

 

Hvad er cleantech?
Din ide skal ligge inden for cleantech-området og grøn teknologi. Dvs. forskellige former for forureningsbekæmpelse, - og monitorering. Eller miljømæssig forsvarlig energiproduktion og -udnyttelse. Det kan også være bæredygtig udnyttelse af andre naturressourcer, genanvendelse og meget, meget mere.

 

 

Potentialet er vigtigt
Din ide skal have et højt vidensindhold, være ny og have et stærkt kommercielt potentiale. Du har bopæl i Region Midtjylland. Måske er du forsker, studerende, ansat i en virksomhed, selv-stændig - eller andet. Hovedsagen er, at du har en god ide og brænder for, at den kan blive realiseret.

 

Har du allerede startet en virksomhed der arbejder indenfor cleantech området, kan du deltage, såfremt virksomheden er etableret efter 1. januar 2008.

 

 

Præmie
De tre bedste forretningsideer kan hver vinde en præmie på 75.000 kr. Derudover uddeles der tre priser på hver 30.000 kr.

 

Vinderne får desuden mulighed for at få tre måneders kontorophold i en af regionens væksthuse, som Vitus Bering Innovation Park i Horsens, Incuba Science Park i Århus, Agro Business Park i Foulum, Innovatorium i Herning, Nupark i Holstebro eller i Ferskvandscentret i Silkeborg.

 

Læs mere om konkurrencen på www.oei.dk

 

 

Mulighed for opfølgende investeringer fra Energi Horsens
Energi Horsens har valgt at sponsorere konkurrencen, fordi den er med til at vække og tiltrække nye iværksættertalenter. Og dem er Energi Horsens hele tiden på udkig efter. Energi Horsens investerer i gode ideer og virksomheder inden for innovation, energi og kommunikative services.

 

Læs mere på www.energihorsens.dk eller ring til forretningsudvikler Søren Munk på 8736 9836. Eller på mail: smu@enho.dk