Der er penge i elbiler - konference den 13. december

Der er penge i elbiler - konference den 13. december

 

Projekt Prøv1elbil, som Energi Horsens er en del af, inviterer alle interesserede erhvervsfolk, virksomheder og iværksættere til konference om elbilernes erhvervspotentiale. Det foregår den 13. december på Horsens Rådhus.

Konferencen 'Der er penge i elbiler' vil give ny inspiration til forretningsmuligheder og samarbejdspartnere inden for elbiler. Der vil også være mulighed for at høre om de første resultater og muligheder inden for infrastruktur, produktudvikling og erhvervssamarbejder, og deltagerne vil få en ekspert-vurdering af det forretningsmæssige potentiale set med både nationale og internationale briller.

 


Mød testfamilierne
Umiddelbart efter konferencen, som foregår i tidsrummet mellem kl. 11.00 og 15.00, overrækkes elbil-nøglerne til de otte familier, som bliver de første testdeltagere i Horsens-området. Der vil således blive lejlighed til også at møde familierne og høre om deres forventninger til den kommende 12-ugers test af elbilerne.


Bag konferencen står projekt Prøv1elbil, Transportens Innovationsnetværk, Horsens Erhvervsråd, Hedensted Erhverv og Bright Ignite.

 

Tilmelding
Deltagelse er gratis men tilmelding er nødvendig af hensyn til planlægningen. Send en mail til doan@enho.dk eller ring til Dorthe Bach Andersen på tlf. 8736 9833 senest onsdag den 1. december.


Tid og sted
Konferencen finder sted mandag den 13. december kl. 11.00-15.00 på Horsens Rådhus, Rådhustorvet 4, 8700 Horsens.