ECOmove hædret ved Arpro Adventure

ECOmove hædret ved Arpro Adventure

Arpro-prisen 2011 i kategorien 'Environmental Performance' gik til ECOmove. Prisen gives for en enestående præstation.

 

Som samarbejdspartner til Arpro blev ECOmove inviteret til at deltage i den årlige konference Arpro Adventures, som i år blev holdt i Geneve.

 

Men der var mere på spil for ECOmove, for virksomheden fra Horsens var også nomineret til en pris, som gives på baggrund af anbefalinger fra Arpro-kunder og potentielle kunder.

 

Der uddeles hvert år en Arpro-pris for en enestående præstation inden for fire kategorier, og i år vandt ECOmove prisen for 'Environmental Performance'.

"Arpro-prisen hædrer innovation og miljømæssige fordele på tværs af en række forskellige markeder", forklarer Poul Compton fra JSP, som er den største producent i verden af Arpro-materialet (en slags skummateriale). Størsteparten af ECOmoves eldrevne bil Qbeak er lavet af netop dette materiale.

 

Anerkendt af industri-sektoren

 

Mogens Løkke, direktør i ECOmove, takkede for prisen.

 

"Denne hæder har stor betydning for os i ECOmove, specielt fordi det er den samlede industri, som har peget på os. Det viser, at industri-sektoren forstår og anerkender vores koncept. Den sætter også fokus på de mange fordele, der er forbundet med anvendelsen af Arpro-materialet som f.eks. energibesparelser (reduktion i vægt) og styring af miljø-påvirkninger", siger Mogens Løkke.

 

Som vinder af prisen er ECOmove også inviteret til at deltage i den fornemme pris 'The Economist Innovation Award 2011', som kåres i London senere i oktober i år. Denne pris er sponseret af Arpro.