ECOmove søger medarbejdere

ECOmove søger medarbejdere

Det rykker nu for alvor hos den eneste danske producent af en kommerciel elbil, ECOmove. Derfor har virksomheden brug for tre nye medarbejdere, og du kunne måske være én af dem.

Energi Horsens Fonden investerede i 2009 i elbilproducenten ECOmove. Siden da har virksomheden udviklet sig meget og står i dag på trapperne til en større lancering af deres nye elbil QBeak.

 

"En danskudviklet elbil med eksportpotentiale til samtlige EU-markeder." Sådan lød karakteristikken af ECOmoves QBEAK-elbil fra Fornyelsesfondens side, da ECOmove tidligere på året med et millionbeløb valgte at støtte op om at få elbilen EU-typegodkendt samt testet på større - og brugerbaseret - skala. QBEAK'en bliver lanceret på markedet i 2012.

Hvis du finder det interessant med en danskudviklet elbil og har evner inden for udviklings- og projektkoordinering, elektro- og elektronikteknik eller tekniske indkøb, hvorfor så ikke være aktivt med til at sende QBEAK'en ud på de danske og internationale veje? ECOmove søger nye medarbejdere til deres Horsens kontor.