Energi Horsens Fonden er godkendt partner til Vækstlån

Energi Horsens Fonden er godkendt partner til Vækstlån

Energi Horsens Fonden er netop blevet godkendt som partner til Vækstfondens Vækstlån. Det betyder, at fonden nu kan tilbyde iværksættere adgang til yderligere kapital.

 

Vækstfondens Vækstlån er lån til iværksættere og vækstvirksomheder, som befinder sig i de tidlige udviklingsstadier. Vækstlånet kan udløses, når en virksomhed får tilført kapital fra en investor. På den måde får virksomheder adgang til mere kapital. Det er kun udvalgte investorer, som i dag kan samarbejde med Vækstfonden og tilbyde virksomheder Vækstlån i forbindelse med en investering.

 

Vækstfonden har særlige krav og standarder, som skal opfyldes omkring investerings-strategi og proces. Disse krav opfylder Energi Horsens Fonden, og er derfor netop blevet godkendt som partner. "Det er vi meget glade for, fordi det giver os mulighed for at tilbyde vores iværksættere mere kapital, fordi vi nu oveni vores investering kan supplere med et Vækstlån," siger Investment Manager i Energi Horsens Fonden, Søren Munk.

 

Vækstlån kan være på mellem 2 og 7,45 mio. kroner. Hvis man som iværksætter ønsker at høre mere om Vækstlån, kan man kontakte Energi Horsens Fonden som kan fortælle om lånet, og vurdere om det skal anvendes i en samlet investering fra Energi Horsens Fonden.

 

Energi Horsens Fonden syndikerer allerede i dag flere af sine investeringer med andre investorer. Dermed får iværksætterne adgang til mere kapital, og fonden kan sprede sig over flere investeringer.