Energi Horsens Fonden er i iværksætterhopla

Energi Horsens Fonden er i iværksætterhopla

Næste uge har Energi Horsens Fonden fuld fokus på iværksættere, når fonden deltager i to store iværksættermesser, nemlig IDNA-messen i Aarhus og Startup-messen i Vejle.

 

IDNA-messen finder sted den 11. maj kl. 9-16 i Musikhuset i Aarhus. Det bliver en festival, hvor iværksætteri blandes med elementer fra kunst, musik, teknologi og design. Der vil være oplæg med en række kendte iværksættere blandt andre stifteren af Aarstiderne.com, Søren Ejlersen, og erhvervsmanden og iværksætteren Asger Aamund.

 

StartupVejle-messen strækker sig over to dage og finder sted
den 13. maj kl. 10-17 og den 14. maj kl. 10-16 i DGI-Huset i Vejle. Her vil der være mulighed for blandt andre at møde "Kasi" Jesper Nielsen, adm. direktør i Pandora CWE, der vil fortælle om iværksætteri og vækst. Der vil også være et "Speakers Corner", hvor 12 nye danske og tyske iværksættere med visioner og internationalt potentiale vil tale for interesserede.

 

Energi Horsens Fonden ser meget frem til at deltage i begge messer, hvor der bliver rig mulighed for at møde iværksættere og potentielle forretningsmuligheder og samtidig få udbredt kendskabet til Energi Horsens Fonden.