Energi Horsens Fonden gør status over 2010

Energi Horsens Fonden gør status over 2010

Årsberetning og rapport for Energi Horsens Fonden anno 2010 er klar.

 

I Energi Horsens Fonden er vi klar til at tage det næste strategiske ryk i fondens tre-årige historie. 2010 brugte vi på at konsolidere vores virksomhed og lægge kimen til dette næste strategiske ryk. Visionen for fonden er imidlertid fortsat den samme: Vi arbejder på at blive det stærkeste kompetencecenter inden for energi og kommunikationsteknologi samt teknikken dertil.

 

Nye erhvervsinvesteringer
Tre nye investeringer blev det til i 2010: I virksomheden ECTunes ApS, som udvikler intelligente lydsystemer til elbiler, i virksomheden Klimabevidst.dk, som har udviklet en onlineguide til grønne besparelser, og endelig i Munin Spot Technology, som står bag en ny og banebrydende teknologi til hurtigt og præcist at lokalisere forsvundne genstande.

 

Milepæle i 2010
2010 bød på en række skelsættende milepæle inden for flere markante udviklingsprojekter såsom jordvarmeboringer og elbiler - projekter, som blandt andre Energi Horsens Fonden har været med til at investere i. Inden for vores porteføljevirksomheder nåede virksomheden ECOmove ApS f.eks. en skelsættende milepæl, idet de lancerede den første prototype af deres nye og innovative elbil Q-BEAK.

 

På udkig efter nye forretningsidéer
Med henblik på at udvikle vores lokalområde er vi altid på udkig efter innovative virksomheder, iværksættere og projekter, hvor en god forretningsidé kan omsættes til virkelighed - og hvor vi har en rolle at spille. Så kontakt os i Energi Horsens Fonden, hvad enten du tænker udi erhvervsinvesteringer, knudepunkter, forsknings- og udviklingsprojekter og/eller brobygning imellem erhverv og uddannelse.

 

Download vores årsrapport eller beretning eller kontakt os på kontakt@energihorsens.dk, hvis du er interesseret i et trykt eksemplar.

 

Om Energi Horsens Fonden
I Energi Horsens Fonden investerer vi i innovative virksomheder, iværksættere, projekter og uddannelse inden for energi og kommunikationsteknologi. Det gør vi med henblik på at skabe vækst og arbejdspladser i området imellem Horsens, Vejle, Hedensted og Juelsminde.