Energi Horsens Fonden inviterer til Pre-Springboard

Energi Horsens Fonden inviterer til Pre-Springboard

Energi Horsens Fonden er den 13. april for første gang vært ved et Pre-Springboard - et arrangement, som netværksorganisationen CONNECT Denmark løbende holder for iværksættere med vækstpotentiale. Det sker som et led i den øgede satsning på at investere i flere iværksættere og virksomheder inden for energi og kommunikationsteknologi.

 

Som investeringsfond har Energi Horsens Fonden ambitioner om at komme i kontakt med endnu flere iværksættere.

 

"Værtsrollen for et Pre-Springboard er derfor et godt element i disse bestræbelser", siger Karsten Lumbye Jensen, innovationschef i Energi Horsens Fonden og fortsætter:

"Vi har hele tiden fokus på venture-området, og i samarbejde med CONNECT Denmark kan vi bidrage til udviklingen af en potentiel erhvervssucces og samtidig få underbygget vores netværk på venture-området".

 

Radijet - en iværksættervirksomhed med udfordringer
Til Pre-Springboardet får iværksættere mulighed for at præsentere deres udfordringer for et panel bestående af kompetente finans- og erhvervsfolk. Panelet vil rådgive og hjælpe iværksætterne med at komme videre med deres projekt.

 

Når Energi Horsens Fonden er vært ved CONNECT Denmarks Pre-Springboard, er det iværksættervirksomheden Radijet, som har fået lov at præsentere deres produkt og de udfordringer, de står over for lige nu.

 

Radijet er en forholdsvis ung virksomhed, der er baseret på et patent. De har udviklet en multi-fuel gasturbine-motor og generator til el-køretøjer, power-generators og UPS-anlæg.

 

De er lige nu i gang med at færdigbygge og teste deres enhed og står over for at skulle opnå det første salg.

 

Radijet er valgt ud til Pre-Springboardet, da CONNECT Denmark ser et potentiale for vækst. Til Pre-Springboardet har Radijet brug for sparring omkring deres forretningsplan, en go-to-market-strategi samt en strategi, de kan anvende for at komme uden for Danmarks grænser.

 

"Som vært for et Pre-Springboard, hvor Radijet kommer, får vi mulighed for at udfordre og blive udfordret inden for et af vores særlige fokusområder - elbiler", fortæller Karsten Lumbye.

 

CONNECT Denmark
Det er CONNECT Denmark, som står bag Pre-Springboardet. CONNECT Denmark er en uafhængig, privat non-profit organisation, der via sit netværk af Danmarks bedste virksomheder, dygtigste erhvervsfolk og fremtrædende forsknings- og innovationsmiljøer yder gratis rådgivning og sparring til iværksættere og mindre virksomheder med stort vækstpotentiale.