Energi Horsens hovedsponsor af Klimafestival09 i Horsens

Energi Horsens hovedsponsor af Klimafestival09 i Horsens

Energi Horsens har netop meldt sig som hovedsponsor på Klimafestival09 i Horsens. En festival der sætter fokus på klimaet - i øjenhøjde. Datoen er 26-29. november og sloganet er HOLD DEN GRØN. Klimafestival åbnes af en grøn Gnags koncert og andre aktiviteter som bæredygtigt design, klima stand up, energivenlig transport og meget mere er på programmet.

 

Klima er på dagordenen overalt - og det skal den også være i Horsens. Derfor afholdes d. 26-29. november en Klimafestival i byen. Den er en festival for alle. Målet er, at inspirere, forklare, involvere og spille på alle sanserne for at sætte fokus på klimaet - og de udfordringer det bringer.

 

Fem lokale aktører står bag denne festival, som skal samle alle lokale kræfter, aktiviteter, idéer osv. med henblik på at sætte fokus på og skabe opmærksomhed om bæredygtige initiativer. Det har Energi Horsens derfor valgt at sponsorere.

 

"Vi investerer i projekter og iværksættere inden for energi, innovation og teknologi. Vi investerer i virksomheder, som udvikler teknologier der kan mindske CO2 osv. Vi tror på, at alle skridt tæller. Og derfor støtter vi op om Klimafestival i Horsens, hvor der sættes fokus på klimaet og hvor vi alle vil blive inspireret til at tage små skridt i hverdagen for et bedre klima," fortæller formand i Energi Horsens, Ulrik Kragh.

 

Han opfordrer byens virksomheder, foreninger og institutioner til at melde sig på banen med gode ideer og aktiviteter til Klimafestival. For jo flere der holder den grøn, jo sjovere bliver Klimafestival.

 

 

Åben invitation
For Klimafestival er en åben invitation til alle, som har lyst til at gøre noget for klimaet. Det kunne være små aktiviteter i butikker, institutioner eller andet. Alt er muligt, så længe hensigten er grøn. For sloganet i Klimafestival er "Hold den Grøn".

 

"Vi vil gerne være med til at give alle i området gode oplevelser. Og når det så kombineres med vores kerneområde - klima og energi - så er vi glade for at kunne bidrage til en god Klimafestival," siger Ulrik Kragh.

 

Ideen til Klimafestival opstod, da Kim Bisgård fra Horsens Ny Teater og Assia Zouaoui diskuterede Klimatopmødet i København. Nu er ideen en realitet og Energi Horsens håber hele Horsens vil møde op til nogle rigtig sjove - og grønne oplevelser. Arrangørerne af Klimafestival er Assia Zouaoui, Kim Bisgård, Annemette Glyngø fra VIA University College, Anders Juhl fra reklamebureauet SuperEgo og magasinet 8700 og Ane Søby Eskildsen fra Energi Horsens.

 

 

Grøn Rock og Bæredygtig transport
Der er mange aktiviteter på programmet. Ind til videre er der valgt nogle store aktiviteter ud:

 

. Klima Rock: Åbningskoncert med Gnags
. Klimakonkurrence i skolerne
. Bæredygtigt design
. Bæredygtigt Byggeri
. Klima stand up
. Klimakunst
. Miljørigtig transport

Følg med løbende på www.klimafestival.dk