Energi Horsens klar med årsrapport og beretning for 2009

Energi Horsens klar med årsrapport og beretning for 2009

Der har været fart på i 2009 i Energi Horsens. Vi har nu gjort status for året. Læs mere i vores årsberetning og årsrapport.
Energi Horsens har eksisteret i to år nu. Vi er sat i verden for at styrke og udvikle området mellem Horsens, Vejle og Juelsminde. Det gør vi gennem investeringer i erhvervsliv, iværksættere, udviklingsprojekter og uddannelse. Her gør vi en forskel og er med til at styrke og skabe fremtidens vækstvirksomheder.

 

Der har været fart på i 2009. Fire store erhvervsinvesteringer og flere markante udviklingsprojekter inden for elbiler, jordvarmeboringer og erhvervsanalyse er blot noget af det vi har startet op. Derudover har vi sat aftryk i uddannelsesverdenen med blandt andet Mobil lab - et avanceret laboratorium som kører rundt til områdets skoler.
Alle disse projekter har været med til at sætte området mellem Horsens, Vejle og Juelsminde på landkortet - og skabt vækst og udvikling.

 

I 2010 har vi også lagt godt ud. Vi har startet et udviklingsprojekt i Vejle Nord, gennemført en stor konkurrence om de gode ideer og udarbejdet en klar strategi for vores investeringer på baggrund af den analyse vi foretog i 2009. Læs mere om disse projekter og vores andre investeringer på www.energihorsens.dk

 

Vi er altid på udkig efter nye ideer. Så har du selv et projekt i tankerne eller kender nogen, så tag endelig kontakt til os. Vi står klar med risikovillig kapital, hvis projektet er det rigtige.

 

Download vores årsberetning som fortæller om vores forskellige projekter og resultater eller årsrapport med resultatopgørelse. Hvis du gerne vil modtage et trykt eksemplar kan du skrive til kontakt@energihorsens.dk.