Energi Horsens rådgiver iværksættere ved Startup Weekend

Energi Horsens rådgiver iværksættere ved Startup Weekend

Som opstart på Energi Horsens store Iværksætter Tour rundt i forskellige iværksættermiljøer og studienetværk er forretningsudvikler Søren Munk i dommerpanelet til iværksætterweekend i Århus.

 

Startup Weekend er en event hvor ca. 150 idemagere, forretningsfolk og kreative personer samles - alle med det formål at skabe nye spændende virksomheder. Eventet varer 54 timer og på den tid bliver der typisk skabt 10 virksomheder.

 

Det foregår d. 11.-13. juni i Århus og Energi Horsens forretningsudvikler Søren Munk er en del af det dommerpanel som skal rådgive og vurdere iværksætterne og deres ideer.

 

"Vi åbner vores Iværksætter Tour rundt i landet med Startup Weekend. Vi vil ud og opøge landets iværksættere med gode ideer. På Startup Weekend håber vi på at komme i kontakt med en masse iværksættere og høre gode ideer til fremtidige virksomheder, som kan skabe udvikling og vækst. Samtidig lærer iværksætterne os at kende, og ved vi eksisterer den dag de får brug for kapital til at udleve en idé som passer ind i vores investeringsstrategi," forklarer Søren Munk.

 


Udvikling af ideer i teams
Startup Weekend er et internationalt koncept som allerede har kørt i over 50 byer fordelt på 12 lande.  Processen starter med at deltagerne fredag aften fortæller hinanden om deres ideer. Herefter stemmer alle deltagerne om at vælge de bedste ti ideer ud. De udvalgte ti ideer danner nu grundlaget for ti grupper af deltagere som arbejder videre med hver sin idé og får input og sparring fra mentorer. Søndag aften præsenterer grupperne ideerne for hinanden og et dommerpanel.

 

Dommerpanelet bedømmer ideerne og kårer weekendens bedste team - som får en præmie på 10.000 kr.

 

Energi Horsens er desuden sponsor på eventet.

 

Læs mere på http://aarhus.startupweekend.org/