Energi Horsens søger projektleder/ direktør til elbilsatsning

Energi Horsens søger projektleder/ direktør til elbilsatsning

Foreningen Energi Horsens er etableret 1. januar 2008 som en fondslignende organisation. Foreningen forvalter en milliardformue og investerer årligt en betragtelig kapital i innovative virksomheder og projekter inden for det naturvidenskabelige område.

 

 

Projektleder til elbil-satsning
Et unikt job i en unik organisation

 

 

Vi brænder for elbil-området
Elbil-området er et nyt udviklingsområde som Energi Horsens er overbeviste om, at danske virksomheder kan få en central rolle i. Derfor har foreningen valgt at satse benhårdt på at samle og skabe virksomheder inden for elbilområdet til en elbilklynge. En del tiltag er allerede i gang og denne ansættelse er et naturligt næste skridt.

 

Så brænder du for, sammen med os, at skabe fremtidens erhvervs-succes inden for elbiler i Danmark, så er dette job noget for dig. Stillingen er en 3-årig projektansættelse med gode fremtidsmuligheder.

 

 

Fra vision til forretning
Som projektleder bliver du drivkraften i at etablere Danmarks stærkeste kompetence-klynge inden for elbilmarkedet. Du skal få denne klynge til at ske, ved at skabe og videreudvikle forretningsmuligheder, og etablere et samspil mellem uddannelse, erhvervsliv og offentlige organisationer - nationalt såvel som internationalt. Derfor vil dine arbejdsopgaver variere mellem, at du skal tænke innovativt og starte nye projekter, til at etablere samarbejde med og mellem relevante parter, skabe netværk, afholde workshops og konferencer - og hvad det ellers kræver at få denne satsning op at stå.

 

Projektet er fra staren placeret i Energi Horsens' organisationen, men fordi vi tror så meget på projektet, er målet, at du - sammen med foreningen og relevante partnere løbende beskriver og udvikler projektet til at blive selvstændigt og egenfinansierende. Derfor bliver en del af din opgave at videreudvikle projektet og strategien i denne retning - så når projektet formelt slutter, så lever det videre i en veldrevet forretning - med dig som direktør.

 

 

Erfaren projektleder/forretningsudvikler

  • Du er professionel netværks- og forretningsudvikler og har erfaring med at opbygge professionelle netværk, iværksætteri, forretningsplaner, markedsmodning, rådgivning, salg/markedsføring m.m. Du kan få ting til at ske og andre til at gå med
  • Du formår at se, skabe og konkretisere bæredygtige erhvervsudviklingsprojekter og identificere styrkepositioner i et marked, få dem samlet og videreudviklet til en elbilklynge
  • Du har arbejdet med udvikling af teknologiske koncepter og produkter (energi, IT/kommunikation eller miljø)
  • Du har erfaring med at etablere og lede store projekter med deltagelse af såvel danske som internationale virksomheder
  • Du er vant til at tænke strategisk og kan udarbejde skarpe og visionære strategier
  • Du er selvmotiverende og selvstændig, men også en stærk holdspiller med gode samarbejdsevner

 

Til gengæld tilbyder vi dig et unikt job og en nøglefunktion i opbygningen af et markant satsningsområde.

 

Du vil få din daglige gang i det nye innovationshus, Vitus Bering Innovation Park, i Horsens, hvor også resten af Energi Horsens organisationen vil have til huse og som du vil arbejde tæt sammen med.

 


Ansøgningsfrist d. 4.september kl. 12.00

 

 

Yderligere information

Kontakt Innovationschef Karsten Lumbye Jensen på 4132 9839 / klu@enho.dk. Ansøgning vedlagt CV mærket "Elbilsatsning" bedes sendt forening@enho.dk