Er du en af Østjyllands mest lovende iværksættere?

Er du en af Østjyllands mest lovende iværksættere?

Business Region Aarhus’ konkurrence om at blive Østjyllands bedste iværksætter 2015 er nu i gang. Vinderne kåres på FÆNGSLET i Horsens den 16. april til Iværk&Vækst, hvor Insero er sponsor.

 

Fortjener din virksomhed prisen i 2015, eller kender du en, der gør? Så tilmeld virksomheden til Business Region Aarhus IVÆRKSÆTTERPRIS. De tre vindere får udover et mentorforløb hos nogle af Danmarks dygtigste erhvervsledere også 15.000 kr. sponseret af Nordea.

 

undefined

 

Tøjfirmaet RAINS, der producerer regntøj, gummistøvler og regntasker, er vinder af en af Business Region Aarhus’ tre iværksætterpriser i 2014. Firmaet har efterfølgende haft Mikkel Grene fra Søstrene Grene som mentor, og for dem har kåringen været en meget positiv oplevelse.

 

”Vi er super stolte af det, vi har skabt, og vi kan helt klart mærke opmærksomheden på RAINS efter Iværksætterprisen”, siger Daniel Brix Hesselager, der er medstifter af firmaet.

 

Konkurrencens tilmeldingsfrist er d. 16. februar 2015. Tilmeld din virksomhed til Business Region Aarhus IVÆRKSÆTTERPRIS her og følg konkurrencen på Facebook.