Erhvervsklynge for elbiler i positiv vækst

Erhvervsklynge for elbiler i positiv vækst

Der er sket meget siden Insero E-Mobility i 2012 udviklede og etablerede Danmarks største erhvervsklynge inden for e-mobilitet.

 

Insero E-Mobilitys erhvervsklynges primære fokus er på e-mobilitetsforretning og fungerer som et samlingssted for danske e-mobilitetsinteressenter indgår i et fagligt fællesskab, der kommer de enkelte virksomheder til gode.

2014-udgaven af erhvervsklyngen er udviklet i dialog med eksisterende medlemmer, hvilket af givet klyngen et stærkere fokus og en sænket indgangsbarriere. Resultatet har allerede vist sig i både øget interesse og medlemstal. Nu har klyngen 22 medlemmer, og med den markante interesse, som erhvervslivet har udvist i årets første måneder, spås medlemstallet at stige til det dobbelte inden udgangen af 2014.

Ønsker du og din virksomhed at høre mere eller blive medlem af den danske erhvervsklynge for e-mobilitet kan du kontakte projekt- og klyngeleder Jens Christian Lodbjerg Høj på jclh@insero.dk eller telefon 41 12 55 58.

Mandag d. 10 marts afholder Dansk Elbil Alliance og  Insero E-Mobility, informationsmøde, hvor du kan høre om, hvordan virksomheder kan søge om statstilskud på op imod 20.000 kr. til indkøb af elbiler som firmabiler. Mødet afholdes hos Trefor i Kolding og foregår fra 15.00-17.30.