Få et detaljeret indblik i det samlede energisystem

Få et detaljeret indblik i det samlede energisystem

Hvad bliver konsekvenserne, når et større dansk kraftvarmeværk lukkes? Hvorfor investerer alle lige nu i biomasseanlæg? Hvem beslutter hvad i hele energisystemets værdikæde? Er vindkraften konkurrencedygtig?

 

Det er ikke sikkert, at du får svar på alle dine spørgsmål, men hvis du deltager i vores gå-hjem-møde, kan vi hjælpe dig nærmere en forståelse for helheden og sammenhængen i det komplekse energisystem.

 

På gå-hjem-mødet præsenterer vi den nyudviklede digitale platform Energy Together og fortæller desuden om, hvordan platformen kan bruges i undervisningen og udviklingen inden for energisektoren.

 

Energy Together og platformens muligheder præsenteres af en af folkene bag – udviklingschef Flemming Nissen, Insero Science Academy. Se mere på www.energytogether.com.

 

undefined

 

Mødet holdes tirsdag den 9. december kl. 15:00-16:30 i lokale 6.01 i Vitus Bering Innovation Park, Chr. M. Østergaardsvej 4a, 8700 Horsens

 

Det er gratis at deltage i mødet, men af hensyn til det praktiske arrangement vil vi gerne, at du tilmelder dig på mlma@insero.dk.