Få pladser tilbage til Summer Science Camp 2014

Få pladser tilbage til Summer Science Camp 2014

Tilmeldingerne til årets sommerferietilbud for de 12-16 årige naturfagsinteresserede strømmer ind. Her skal de unge blandt andet prøve kræfter med robotter, raketter, 3D printere og meget mere.

Insero afholder nu for tredje år i træk Summer Science Camp – i samarbejde med lokalområdets ungdomsskoler. Summer Science Camp er en sommerskole for børn og unge med en opfinder i maven, og henvender sig til alle som synes naturvidenskab og teknik er sjovt og spændende. Over 50 børn og unge har allerede meldt sig til.

undefined

 

Campen foregår på Bråskovgård Efterskole og afholdes i starten af august. Her skal de unge prøve kræfter med at bygge og programmere robotter, de skal på opfinderværksted og lege med bevægelse til lands, til vands og i luften. De skal lave sjove og farverige forsøg, gå på jagt i biologiens verden og meget mere. Alt sammen krydret med fysisk aktivitet og sociale arrangementer.

Derudover gentages successen fra sidste år, hvor de 14-16 årige får mulighed for at fordybe sig i ét enkelt område. Her får de unge lov til at gå i dybden med 3D print og programmering af NAO robotter, og de kommer blandt andet til at udvikle små opfindelser, som de senere kan tegne og printe i 3D.

Få pladser tilbage
Summer Science Camp finder sted fra d. 3.-7. august - de sidste kan stadig nå at tilmelde sig, ved at kontakte ungdomsskolerne i enten Horsens, Vejle eller Hedensted.

Horsens Ungdomsskole: unghorsens.dk telefon 76291530
Hedensted Ungdomsskole: hed-ungdom.dk telefon 79755545
Vejle Ungdomsskole: ungvejle.dk telefon 75727299