Familier til 2. runde i Prøv1elbil fundet - 3. ansøgningsrunde startet

Familier til 2. runde i Prøv1elbil fundet - 3. ansøgningsrunde startet

Familierne til anden runde af Prøv1elbil-projektet er valgt. Det betyder samtidig, at ansøgningen til tredje runde er startet. Og det er familier fra Juelsminde der efterlyses.

 

Endnu engang har det lokale elbil-projekt Prøv1elbil, fået rigtig mange tilmeldinger. Over 120 familier fra Juelsminde havde søgt om at teste en elbil i tre måneder. Nu er otte glade familier valgt ud. "Vi er stolte af, at projektet har så stor interesse i området. Vi mærker, at flere søger igen og igen. Og det håber vi alle bliver ved med," siger innovationschef i Energi Horsens, Karsten Lumbye Jensen. 8. marts får de deres biler Testpersonerne i anden runde får deres biler ca. d. 8. marts. De kommer alle fra Juelsminde. "Vi kører projektet fra Juelsminde i hele 2010, og vi går efter forskellige familier med forskellige køremønstre. Så alle er meget velkomne til at søge igen eller søge på ny," siger Karsten Lumbye Jensen.

 

Bliver man udvalgt som testperson har man elbilen i tre måneder. Ansøgning til 3. runde Vi forventer projektet tredje runde starter midt juni og kører tre måneder frem. Ansøgningsfristen til 3. runde er 15. april. I hele 2011 kører projektet i Horsens.